ZENVO TS1 GT: DEENSE OVERDAADDe Denen noemen het de ultieme Grand Tourer. Met 1.163 pk en een interieur waarin knopjes zoveel kosten als een McLaren. Overdaad? Nee joh! ZENVO TS1 GT: DEENSE OVERDAAD.

Wil het of niet, de ultieme Grand Tourer blijft waarschijnlijk de Bugatti Chiron. Toch proberen de Deense jongens van Zenvo dichtbij te komen met hun TS1 GT. Die viert trouwens meteen ook het tienjarig bestaan van het merk. Waardoor de supercar mag flaneren in een Fjord-blauwe kleurstelling en koperen accenten. De details? Een lichtgewicht monocoque en een 5.8-liter V8 achterin. Waardoor de bolide 1.163 pk weet neer te zetten op de achterwielen.

Cijfers die je natuurlijk verwacht van een exclusief merk. Gekker wordt het binnenin, want hoewel geen plaatjes ervan spreekt Zenvo van een asymmetrisch interieur met lijsten en knopjes van koper en rhodium. Die onderdelen alleen al zijn goed voor de prijs van een McLaren (lees: zo’n 185.000 euro). Decadentie ten top dus. Nodig. Want anders vind je moeilijk klanten in dit segment.

bron: autofans.be

 

ZENVO TS1 GT: DEENSE OVERDAAD

Recent Content