ZAROOQ SANDRACER 500GT IS 525 PK STERKE RIJKELUISPRET


De rijken der aarde hebben weer een nieuw speeltje om op te kwijlen, want de SandRacer 500GT is officieel in productie gegaan in de Verenigde Arabische Emiraten. Denk Lykan HyperSport maar dan op hoge pootjes. ZAROOQ SANDRACER 500GT IS 525 PK STERKE RIJKELUISPRET.

De link met de Lykan HyperSport – de eerste supercar uit de Verenigde Arabische Emiraten – is er niet zo maar. Want het design van deze SandRacer 500GT komt uit dezelfde pen van Anthony Jannarelly. In 2015 zagen we de eerste levenstekenen van deze ‘super-offroader’, nu zou ‘ie officieel in productie zijn gegaan. Wat deze SandRacer 500GT van Zarooq nu juist is?

Een bont allegaartje.

Zo staat Duitse tuner Mansory in voor de koolstofvezel carrosserie, het Nederlandse Intrax Racing voor de offroad-ophanging en huist er een ongenoemde 6.2-liter V8 voorin (lees: LS3 of LT1 vanuit een Corvette) met 525 pk. Om maar te zeggen dat Zarooq vooral het werk ergens anders is gaan halen. op zich niets mis mee natuurlijk, al zeker als deze SandRacer 500GT het resultaat is. Probleem is alleen dat het merk zo’n 400.000 euro vraagt voor deze kitcar (want dat is het uiteindelijk). Al zal het ons niet verbazen als enkele Arabieren overstag gaan. De zoveelste Bugatti Chiron op de baan is ook maar saai natuurlijk…

 

ZAROOQ SANDRACER 500GT IS 525 PK STERKE RIJKELUISPRET

Recent Content