YOUTUBE EV-MONTEUR WIL EIGEN BEDRIJF CROWDFUNDEN


Rich Benoit, bekend van het YouTube-kanaal Roch Repairs is een crowdfundingactie begonnen. De EV-monteur wil zijn eigen bedrijf starten. Het kanaal is flink populair met enkele honderdduizenden abonnees. Op het kanaal beschrijft Benoit allerlei reparaties en andere trucs die hij toepast om EV’s een langer leven te bieden. Daar wil hij meer mee. YOUTUBE EV-MONTEUR WIL EIGEN BEDRIJF CROWDFUNDEN.

TESLA

Benoit richt zich met Rich Repairs vooral op Tesla’s. Bij voorkeur waagt hij zich aan modellen die eigenlijk al afgeschreven zijn. Volgens de EV-monteur is het goed mogelijk om nog veel meer leven uit de auto’s te halen wanneer goed nagedacht wordt over wat er gedaan moet worden. Daar wil hij nu nog meer mensen bij gaan helpen door zijn eigen bedrijf te starten. Die moet door crowdfunding bekostigd worden.

SAMENVOEGEN

De truc die Rich Benoit als EV-monteur vooral toepast is door op zoek te gaan naar onderdelen uit verschillende auto’s die niet meer de weg op kunnen. Dat komt vooral omdat er op dit moment nog te weinig mogelijkheden zijn om originele onderdelen nieuw aan te schaffen wanneer je je auto wilt opknappen. De monteur liep onder meer tegen lastige en slechte medewerking aan toen hij bij de fabrikant aanklopte. Dat liet hem ertoe overtuigen dat dit ook voor andere consumenten het geval moet zijn. Terwijl er veel meer uit de auto’s te halen moet zijn.

MISSIE VAN TESLA

Zelf vindt de EV0-monteur dat hij de missie van Tesla alleen maar nog verder in de praktijk brengt. Door de auto’s te repareren zorgt hij voor nog meer duurzaamheid en recycling. Dit zijn ook de kernwaarden van de fabrikant. De monteur denkt dan ook dat hij met zijn bedrijf veel kan bereiken. Hoeveel hij precies bij elkaar wil krijgen door de actie is niet bekend. Mocht het niet lukken, dan zal hij in ieder geval op zijn YouTube-kanaal verder gaan. Dat hoeft niet te veranderen.

Bron: elektrischeauto.nl

 

YOUTUBE EV-MONTEUR WIL EIGEN BEDRIJF CROWDFUNDEN

Recent Content