Wat is financial lease?


Wat is financial lease? Dat is de vraag die wij gaan beantwoorden!

Het antwoord op wat is financial lease?

 


Wanneer je een eigen bedrijf hebt, is het vaak handig om ook een bedrijfsauto te hebben. Het is niet handig om hiervoor jouw privéauto te gebruiken omdat er met een bedrijfswagen vaak veel meer gereden moet worden. Dat levert dan problemen op aan de auto die je vervolgens ook gebruikt als privéauto. Toch is het niet altijd mogelijk voor iemand om zo ineens aan nieuwe of tweedehandse auto aan te schaffen. Gelukkig is er ook nog zoiets als financial lease, maar wat is financial lease precies? In deze tekst gaan we kijken wat het precies inhoudt en beantwoorden we de vraag: Wat is financial lease?

Alle vragen en antwoorden over het leasen van een elektrische auto

Hieronder behandelen wij alle onderwerpen waar wij de laatste tijd veel vragen over hebben gekregen. Wij proberen deze vragen over elektrisch auto leasen, zo makkelijk mogelijk te beantwoorden. Als u meer wil weten over het specifieke onderwerp dan kan u klikken op ‘lees meer’. Dit zijn de 14 meest gestelde vragen over het leasen van een elektrische auto.

Meer dan 1000 elektrische lease auto’s: nu beschikbaar

Nu ook mogelijkheid voor occasion private lease! (gratis offerte)

Wat is financial lease?

Het leasen van een elektrische auto wordt steeds populairder. Het zakelijke leasen is zeer bekend in Nederland. Financial lease is de zakelijke lease vorm waarbij je een auto kunt aanschaffen voor je onderneming. Vele elektrische auto’s in Nederland zijn gekocht door gebruik te maken van financial lease. De bank financiert de aankoopsom voor je elektrische auto, maar als koper ben je wel direct de economische eigenaar van de auto. In maandtermijnen, het lease bedrag, betaal je de auto terug. Wij hebben de beste vorm van financial lease gevonden. Ook voor het leasen van een elektrische auto is dit de beste optie. Wij hebben bij lease.auto onze vrijblijvende offerte aangevraagd.

Lees meer over financial lease

Lease nu een BMW i3

Vraag hier vrijblijvend offerte aan!

Maandprijs
€ 245
Prijs (incl.)
€ 17.700
Bouwjaar
2014-08
Kilometerstand
29.105 km
Brandstof
Elektrisch
Transmissie
Automaat
Kenteken
6-XJZ-12

Nu: De 7 zekerheden voor zakelijk leasen

Dit is wat leasem.nl te beiden heeft. Nu unieke aanbiedingen (klik hier):

 1. Altijd heldere voorwaarden
 2. Altijd één vast aanspreekpunt
 3. Altijd persoonlijk advies
 4. Altijd een leasevorm die bij jou past
 5. Altijd een leasecontract op maat
 6. Altijd een snelle reactie
 7. Altijd een stapje extra

Kan je financial lease zonder jaarcijfers gebruiken?

Wil je financial lease zonder jaarcijfers ga dan als eerste kijken naar een onafhankelijke intermediair. De grootste en meest bekende in Nederland is lease.auto. Vraag hier heel makkelijk informatie of je offerte aan en de mogelijkheid van het leasen van een (elektrische) auto is gelijk helemaal duidelijk. Er is hier zelfs financial lease voor nieuwe en tweedehands auto’s. Maak nu geheel vrijblijvend gebruik van deze mogelijkheid:

Lees meer over financial lease zonder jaarcijfers

Is elektrische auto private lease mogelijk?

De partijen waarbij het elektrisch leasen voor de individuele klant aantrekkelijk blijft, zijn op 1 hand te tellen. Wij hebben zeer goede ervaringen bij Athlon. Dit komt door dat privé leasen hier met zeer scherpe prijzen kan. Daarnaast zijn de voorwaarden erg goed. Wat betreft de dienstverlening is Athlon al jarenlang de nummer 1. Let op: een keurmerk private lease is aanwezig!

Stel nu je hele lease auto zelf samen! Unieke mogelijkheid en de beste prijzen!

Nu ook mogelijkheid voor occasion private lease! (gratis offerte)

Daarnaast kan je lease.auto uitstekend gebruiken voor een goed vergelijk voor het private leasen van een elektrische auto. Zij zijn namelijk een onafhankelijke intermediair in autoleasing. De beste en grootste in Nederland. Informeer daarom geheel vrijblijvend naar de scherps mogelijke lease deal. Lease.auto heeft als doel het onmogelijke mogelijk te maken.

De beste lease aanbiedingen

Een unieke partij is Lease’m. Zij hebben ons versteld doen staan van wat ze te bieden hebben. Een zeer goed aanbod voor private lease. Het contract is geheel compleet en zeer goed geprijsd. Natuurlijk inclusief 100% onderhoud en banden, complete all-risk verzekering, maar ook vervangend vervoer. Geen kleine lettertjes, gewoon heel duidelijk wat je krijgt. Alles wordt perfect geregeld, zelfs als je je eigen auto wil verkopen.

Lees meer over elektrische auto private lease

Waarom is de elektrische lease auto zo populair?

Al jarenlang zijn we op zoek naar de beste mobiele oplossingen. De veranderde behoeften van klanten speelt hier een belangrijke rol bij. Voor de ontplooiing van jarenlange innovatieve, duurzame en kostenefficiënte initiatieven op het gebied van Nederland zijn er enkele belangrijke grote spelers op de Nederlandse markt. Athlon is hier zeker de marktleider in. Dit zie je terug in de dienstverlening wat betreft het leasen van de elektrische auto. Zowel voor het zakelijk leasen als private leasing laat Athlon al jarenlang zien, dat zij de klant zeer serieus nemen.

Lees meer over de populaire elektrische lease auto

Wat is een bedrijfswagen lease ZZP?

Voor de ZZP-er is het leasen van een bedrijfswagen veel aantrekkelijker dan deze zelf aan te schaffen. Bij Athlon heb je een zeer groot aanbod, en voor de scherpste prijzen. Vraag hier daarom geheel vrijblijvend informatie op, om te kijken of een bedrijfswagen lease ZZP voor jou geschikt is. Leasen zonder risico kan volgens ons het best met Athlon Essentail Lease.

Klik hier voor elektrisch leasen bij Athlon!

Elektrisch Leasen Athlon

 

Hierbij heeft u geen onvoorziene kosten zoals verzekeringen, reparaties en onderhoud. Weet je nog niet zo goed wat je wil vraag vrijblijvend de bedrijfswagenexperts om advies. Zij kunnen meedenken over de keuze van de bedrijfswagen, maar ook over de inrichtings- en montagemogelijkheden. De bedrijfsauto lease ZZP wordt kant-en-klaar opgeleverd, en hier hoort ook de bestickering bij. Klik hier om alle bedrijfswagens op een rij te krijgen!

Lees meer over bedrijfswagen lease ZZP

Waar vind je de goedkoopste financial lease?

Wij hebben verschillende lease partijen met elkaar vergeleken. Athlon is door de grote, meestal de goedkoopste op alle fronten. Vraag daarom in ieder geval hier uw eerste gratis offerte aan.

Lees meer over goedkoopste financial lease

 

Hoe werkt financial lease ZZP?

Het leasen van een elektrische auto wordt steeds populairder. Het zakelijke leasen is zeer bekend in Nederland. Financial lease ZZP is de zakelijke lease vorm waarbij je een auto kunt aanschaffen voor je eigen bedrijf. Vele elektrische auto’s in Nederland zijn gekocht door gebruik te maken van financial lease. De bank financiert de aankoopsom voor je elektrische auto, maar als koper ben je wel direct de economische eigenaar van de auto. In maandtermijnen, het lease bedrag, betaal je de auto terug. Wij hebben de beste vorm van financial lease ZZP (gratis scherpste offerte) gevonden. Ook voor het leasen van een elektrische auto is dit de beste optie. Wij hebben bij lease.auto onze vrijblijvende offerte aangevraagd.

Lees meer over financial lease ZZP

Wat is belangrijk bij ZZP lease?

Natuurlijk kijk je bij het het leasen van de elektrische auto allereerst wat je krijgt en voor welke prijs. Maar vaak worden de voorwaarden erom heen vergeten. In ons onderzoek zijn bepaalde zaken essentieel en worden lang niet door alle lease maatschappijen aangeboden. Denk hierbij aan:

Ruim aanbod auto’s in alle segmenten;

Boetevrij opzegbaar bij scheiding, ontslag of overlijden;

Makkelijk je oude auto inruilen;

In bezit van het Keurmerk ZZP Lease.

Kies nu jouw goedkoopste ZZP lease (elektrische) auto bij lease.auto

Lees meer over ZZP lease

Wat is de beste ZZP lease auto?

Natuurlijk kan je bij Athlon diverse zeer goede ZZP auto’s leasen. Natuurlijk ook de voordelige elektrische auto. Maar een onafhankelijk intermediair zoals lease.auto kan zorgen dat de starter of ZZP-er ook de lease auto van zijn dromen krijgt. Dit komt door een soepele accceptatie, maar ook door de zeer goed hulp die lease.auto biedt. Daarbij heb je als voordeel dat zijn het grootste lease aanbod van Nederland hebben, met natuurlijk een landelijke dekking.

Meer dan 1000 elektrische lease auto’s: nu beschikbaar

Lees meer over ZZP lease auto

Welke autolease ZZP is de goedkoopste?

Vraag allereerst een vrijblijvende offerte aan bij de volgende aanbieders:

Athlon:

Klik hier voor elektrisch leasen bij Athlon!

Elektrisch Leasen Athlon

 

Lease.auto:

Lease Tesla

Lease nu je Tesla! (klik hier)

Goedkoper krijg je geen aanbod. Dit is voor de ZZP-er de goedkoopste autolease:

 

Nu: De 7 zekerheden voor zakelijk leasen

Dit is wat leasem.nl te beiden heeft. Nu unieke aanbiedingen (klik hier):

 1. Altijd heldere voorwaarden
 2. Altijd één vast aanspreekpunt
 3. Altijd persoonlijk advies
 4. Altijd een leasevorm die bij jou past
 5. Altijd een leasecontract op maat
 6. Altijd een snelle reactie
 7. Altijd een stapje extra

Lees meer over autolease ZZP

Waar vind je de aantrekkelijkste financial lease zakelijk?

Het leasen van een elektrische auto wordt steeds populairder. Het zakelijke leasen is zeer bekend in Nederland. Financial lease zakelijk is de lease vorm waarbij je een auto kunt aanschaffen voor je onderneming. Vele elektrische auto’s in Nederland zijn gekocht door gebruik te maken van financial lease zakelijk. De bank financiert de aankoopsom voor je elektrische auto, maar als koper ben je wel direct de economische eigenaar van de auto. In maandtermijnen, het lease bedrag, betaal je de auto terug. Wij hebben de beste vorm van financial lease gevonden. Ook voor het leasen van een elektrische auto is dit de beste optie. Wij hebben bij lease.auto onze vrijblijvende offerte aangevraagd.

Lees meer over financial lease zakelijk

 

Waarom elektrische auto leasen voor de ZZP-er?

Het elektrisch auto leasen voor de ZZP-er is zo populair doordat je een unieke auto kan leasen voor een zeer goede bedrag met natuurlijk in je achterhoofd dat de bijtelling zeer laag is. De meest moderne elektrische auto’s zijn voor de ZZP lease aanwezig. Laat je eens vrijblijvend informeren:

Lees meer over elektrische auto leasen voor de ZZP-er

Kan je een elektrische auto leasen voor de vakantie?

Voor degene die een lease auto hebben bij Athlon is er de mogelijkheid om voor de vakantie een andere grotere auto te leasen. Een elektrische auto lease voor de vakantie is zeker mogelijk. Er zijn genoeg voorbeelden, maar je moet wel beslagen ten ijs komen. Athlon Vakantiebundel laat zien hoe een goede leasemaatschappij hiermee omgaat.

Lees meer over elektrische auto leasen vakantie

Welke voordelen zijn er voor auto leasen eenmanszaak?

Er zijn enorm veel voordelen voor het een elektrische auto leasen eenmanszaak. De kosten zijn namelijk aftrekbaar en met de lage bijtelling, zal je versteld staan voor de voordelen die dit heeft. En als je eenmaal je droom lease-auto hebt, komen alle andere voordelen vanzelf.

Lees meer over auto leasen eenmanszaak

Conclusie elektrische auto leasen

Wat is financial lease en normaal leasen?

 

Wanneer je een auto leaset, huur je deze als het ware. Je betaalt een maandelijks bedrag om de auto te mogen gebruiken. Hierbij is de auto dan wel verzekerd. Vaak wordt deze vorm van leasen ook wel private lease genoemd. Je bent bij deze vorm van leasen dan ook geen eigenaar van de auto. Aan het einde van het contract bestaat er wel de mogelijkheid om de auto over te nemen. Het is dan aan de leasemaatschappij om aan te geven hoeveel geld zij willen hebben voor de auto.

Maar wat is financial lease dan precies? 

Bij financial lease ligt het allemaal net wat anders. Je koopt dan eigenlijk een auto op afbetaling. Net als bij een normale afbetaling houdt dit in dat je direct eigenaar wordt. Iemand die een auto leaset via financial lease is dan ook, in tegenstelling tot private lease, eigenaar van de auto. Je kan het eigenlijk vergelijken met een hypotheek op een woning. Wanneer je een huis koopt met een hypotheek, ben je direct eigenaar van de woning, maar blijft het een onderpand van de hypotheekverstrekker. De leaseauto is dan ook onderpand van de maatschappij waar de auto van geleaset wordt, maar jij bent economisch gezien de eigenaar van de auto. De bedragen die je maandelijks betaalt worden dan ook gebruikt als een aanbetaling op de auto. Het is dus letterlijk zo dat je maandelijks betaalt voor de auto die je in wezen al in je bezit hebt. Wanneer het leasecontract volbracht is en alle betalingen zijn voldaan, wordt je officieel gezien ook de eigenaar en is de auto dus van jou. De auto hoeft dan ook niet meer ingeleverd te worden bij de leasemaatschappij.

Wat is financial lease – wat zijn de voordelen?

Wat is bij financial lease dan precies het voordeel? Allereerst zitten er een hoop fiscale voordelen aan financial lease. Het is namelijk aftrekbaar bij de Belastingdienst. Dit is tevens ook de enige vorm van leasen waarbij fiscale voordelen bestaan. Een ander voordeel is dat je bij deze vorm van leasen zelf bepaalt hoelang het contract loopt. Een andere vorm van lease verplicht meestal een bepaalde tijd, maar bij financial lease is dat een ander verhaal. Je bepaalt zelf ook de hoogte van de maandelijkse kosten. Als laatste antwoord op de vraag: Wat is bij financial lease een voordeel? Dat je aan het einde automatisch eigenaar bent van de auto.

 

Wat is financial lease? – Tot slot

Wanneer we kijken naar de vraag: Wat is financial lease? Dan is hier een vrij kort antwoord op. Het leasen van een auto op zakelijk gebied waarbij je maandelijks betaalt voor een investering, namelijk de auto. Wat is bij financial lease nog meer een voordeel? Dat alles fiscaal gezien ontzettend makkelijk te regelen is. Wanneer je dus op zoek bent naar een goede auto op zakelijk gebied, is financial lease dus een goede optie.

Recent Content