VOLVO CONCEPT ESTATE


Voor ons is het alvast duidelijk; deze Concept Estate mag zo in productie. En als er genoeg mensen die mening delen, dan gebeurt dat misschien ook nog. VOLVO CONCEPT ESTATE.

Al zal Volvo vooral wat karaktertrekken van de Concept Estate overnemen op hun toekomstige modellen. De lijnen zijn overduidelijk geïnspireerd op die prachtige P1800 ES uit de jaren ’70. Dat die inspiratie beter past bij deze Concept Estate dan bij de C30 van een aantal jaren terug, is wel duidelijk. De Concept Estate vult de conceptlijn aan die Volvo vorig jaar met de Concept Coupé opstartte in Frankfurt en voortzette in Detroit met de Concept XC Coupé. Eind dit jaar kent het haar sluitstuk met de presentatie van de productieversie van de XC90.

De kenmerkende grille en T-vormige koplampen kende je dus al uit de twee voorgaande concept cars, ook het glazen dak is opvallend. Binnenin heeft Volvo een apart interieur ontwikkeld, zoals te zien op de foto’s. Een touch screen in plaats van knopjes, een dik digitaal display voor de bestuurder. De gordels worden aan de andere kant van de zetels geplaatst.

Bron

 

VOLVO CONCEPT ESTATE

Recent Content