VOLLEDIG ELEKTRISCHE OPEL VIVARO-E


In 2020 komen er niet alleen de nodige elektrische personenauto’s bij, bedrijfswagens worden eveneens volop aangekondigd. Ook Opel introduceert er één: de Vivaro-e. VOLLEDIG ELEKTRISCHE OPEL VIVARO-E.

NOOD AAN ELEKTRISCHE BESTELWAGENS

We winkelen steeds meer online. Dat zie je natuurlijk ook terug, nooit reden er zo veel bezorgbussen rond als nu. Zeker in stedelijke gebieden kies je veel beter voor een elektrische bestelwagen. Zo krijgt iedereen toch zijn goederen, maar draag je daarnaast bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit. Fabrikanten denken er hetzelfde over, meerdere kondigden een elektrische bedrijfswagen aan. Opel is daar één van, in 2020 komt de Vivaro-e op de markt.

Opel Vivaro-e

VIVARO-E : TWEE VERSIES

Je hebt keuze uit twee verschillend versies: eentje met een accu van 50 kWh, die een actieradius van 200 kilometer heeft (WLTP) en een versie met 75 kWh accu. Deze heeft een actieradius van 300 kilometer (WLTP). Of de Vivaro-e eveneens in drie lengtevarianten te krijgen is, net als de Vivaro met brandstofmotor, werd nog niet bekendgemaakt. Ook weten we nog niet of hij met of zonder dubbele cabine te krijgen is. Over de prijs kunnen we momenteel eveneens nog niets zeggen.

EMP2-PLATFORM

De Opel Vivaro-e staat op het EMP2-platform. Hier staan ook onder andere de Peugeot ExpertToyota ProAce en Citroen Jumpy op. Dit zijn dan ook eigenlijk vrijwel dezelfde auto’s.

Opel heeft nog andere modellen op de planning staan om geëlektrificeerd te worden, namelijk de Opel Combo Cargo, Combo Life en Zafira Life. Zij worden in 2021 op de markt verwacht.

Bron: elektrischeauto.nl

 

VOLLEDIG ELEKTRISCHE OPEL VIVARO-E

Recent Content