VOLKSWAGEN NEW MIDSIZE COUPÉ HEEFT TWEE DEUREN TEVEEL


Volkswagen heeft nu ook volledige afbeeldingen van de New Midsize Coupé de wereld ingestuurd. Hij ziet er erg productierijp uit, dus we verwachten dat het niet lang zal duren vooraleer hij in de catalogus staat. VOLKSWAGEN NEW MIDSIZE COUPÉ HEEFT TWEE DEUREN TEVEEL.

Geen geïntegreerde B-stijl voor deze auto, ook geen gigantisch onrealistische velgen, deze New Midsize Coupé verschilt eigenlijk enkel in naam en wat andere details van de wagen die tegen eind 2015 in de showroom staat.

Met deze New Midsize Coupé vult Volkswagen een gaatje dat getrokken wordt doordat de Passat CC – excuseer, de CC – wat hoger wordt gepositioneerd. Tegelijk kan Volkswagen gaan concurreren met de Mercedes CLA en de Audi A3 Berline uit eigen huis.

Onder de kap van deze concept car zit een 2.0 TSI uit de Golf GTI, net als die auto heeft hij 220 pk . De New Midsize Coupe beschikt standaard over een zeventraps DSG-automaat, die nu wel op de foto gevisualiseerd is. Nu ontbreekt wel weer het spiegelende gedeelte in de binnenspiegel.

 

VOLKSWAGEN NEW MIDSIZE COUPÉ HEEFT TWEE DEUREN TEVEEL

Recent Content