VOLKSWAGEN IS KWAAD OP DHL


De Duitse Post, waarvan DHL deel uitmaakt, is een tijd terug begonnen met de uitrol van haar eigen ontwikkelde elektrische auto`s om pakketjes rond te sturen. Dik tegen de goesting van Volkswagen, die voordien Caddy’s mochten leveren aan de post. VOLKSWAGEN IS KWAAD OP DHL.

Onterechte woede van grote Volkswagen baas Matthias Mueller. Hij liet namelijk in een interview met Reuters weten dat hij ‘zeer verveeld zit met het feit dat de Duitse Post geen Cady’s meer wilt’. Onterecht, in die zin dat de groep dat DHL in handen heeft enkele jaren terug daadwerkelijk naar verschillende constructeurs stapte met de vraag om een ecologische camionette te bouwen. Daarbij vingen ze bot waardoor de Duitse Post zichzelf genoodzaakt voelde om zelf iets te creëren.

Dat deden ze ook en zo’n 1.000 stuks later trekken ze intern bij Volkswagen aan de alarmbel. Volkswagen CEO Mueller gaat zelfs zo ver door openlijk te zeggen dat ze nog een voet tussen de deur gaan proberen te krijgen. Al zullen ze natuurlijk met meer moeten afkomen dan enkel een voet. Misschien een busje op elektriciteit, VW?

autofans.be

 

VOLKSWAGEN IS KWAAD OP DHL

Recent Content