Volkswagen introduceert de nieuwe Golf GTE Connected Series


Succesvolle plug-in hybride nu nóg rijker uitgerust tegen nóg lagere bijtelling

Innovatieve technologie en hightech connectiviteit met Mijn Volkswagen app

Leverbaar vanaf 37.990 euro, fiscale bijtelling vanaf 191 euro per maand

De Volkswagen Golf GTE is nu ook leverbaar als aantrekkelijke Connected Series. Naast de nieuwste connectiviteitsfeatures, waaronder de Mijn Volkswagen App, biedt deze plug-in hybride een nog rijkere uitrusting tegen een scherpe vanafprijs. De Golf GTE Connected Series is er al vanaf 37.990 euro of 191 euro per maand. Volkswagen introduceert de nieuwe Golf GTE Connected Series.

De Volkswagen Golf GTE is nu ook leverbaar als aantrekkelijke Connected Series. Naast de nieuwste connectiviteitsfeatures, waaronder de Mijn Volkswagen App, biedt deze plug-in hybride een nog rijkere uitrusting tegen een scherpe vanafprijs. De Golf GTE Connected Series is er al vanaf 37.990 euro of 191 euro per maand.

Met de Connected Series maakt Volkswagen rijk uitgeruste en volledig verbonden modellen bereikbaar voor een breed publiek. Deze Volkswagens zijn ondermeer voorzien van geavanceerde online diensten ‘Car-Net Guide & Inform’, Apple Carplay™ via Car-Net ‘App-Connect’ én de Mijn Volkswagen app.

De Golf GTE Connected Series maakt gebruik van de innovatieve plug-in hybride-technologie van Volkswagen, die een 1.4 TSI turbo benzinemotor combineert met een krachtige elektromotor. Deze aandrijflijn, die is gekoppeld aan de 6-traps DSG-transmissie, levert een gecombineerd vermogen van 150kW/204 pk. De bestuurder kan kiezen uit diverse rijmodi, waaronder ‘volledig elektrisch’ en dus lokaal emissievrij rijden.

Rijke standaarduitrusting
Een highlight in de standaarduitrusting van de Golf GTE Connected Series is het Executive Pakket, dat ondermeer het navigatie- en multimediasysteem ‘Discover Media’, een diefstalalarm, digitale radio-ontvangst (DAB+) en een aansluiting voor externe apparaten bevat. Eveneens standaard zijn 17-inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, extra donker getint glas achter, het Spiegelpakket met inklapbare buitenspiegels en omgevings-verlichting, het Licht & Zicht Pakket (lichtsensor, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel), vermoeidheids-herkenning, Blind Spot assist én een uitparkeerassistent.

Personal assistant
De Golf GTE Connected Series is standaard uitgerust met de innovatieve Mijn Volkswagen module. Met de bijbehorende, multifunctionele Mijn Volkswagen app ‘connect’ de bestuurder zijn of haar Volkswagen met de smartphone. Met de Think Blue-score krijgt zuinig rijden een totaal nieuwe dimensie. De Mijn Volkswagen app is ook ideaal voor het bijhouden van de rittenadministratie. Tevens waarschuwt hij via de smartphone voor niet afgesloten portieren. Het Bewegings Alert geeft direct een melding zodra de auto wordt verplaatst of de deuren worden ontgrendeld, bijvoorbeeld in het geval van diefstal. De app biedt ook de mogelijkheid om op afstand te checken of de auto op de handrem staat. Dankzij de locatievoorziening is exact te zien waar de geparkeerde auto zich bevindt, zodat hij altijd terug te vinden is. Tegelijkertijd geeft hij ook een digitaal ‘tikje op de schouder’ bij bijvoorbeeld een lage accustand of wanneer een onderhoudsbeurt zich aandient of als het tijd is voor een APK.

Alleen dit jaar nog met 15% bijtelling
Met zijn lage verbruikscijfers komt de Golf GTE Connected Series dit jaar nog in aanmerking voor een fiscale bijtelling van slechts 15%, ofwel een netto maandbedrag vanaf slechts 191** euro. Deze innovatieve, duurzame én verbonden Golf is per direct te bestellen bij de Nederlandse Volkswagen-dealers.

 

Volkswagen introduceert de nieuwe Golf GTE Connected Series

Recent Content