VOLKSWAGEN ID.3 NU TE RESERVEREN


Vanaf vandaag is het mogelijk de eerste echte volledig elektrische auto van Volkswagen te reserveren. Dit is de “start” van de nieuwe elektrische ID. lijn van Volkswagen. De auto wordt in september op de IAA in Frankfurt pas echt onthuld. Voorlopig staat hij dus nog niet in de showrooms, een proefrit laat dus nog even op zich wachten. VOLKSWAGEN ID.3 NU TE RESERVEREN.

Volkswagen heeft tot nu toe ook alleen foto’s van de buitenkant met stickers gepubliceerd. Ook geeft het merk niet echt een beeld van het interieur van de ID.3. Ondanks dat we nog niet een heel goed beeld hebben van ID.3 is hij al wel te reserveren.

 

ID.3 FIRST EDITION

Als je de auto al wilt reserveren kan je de ID.3 first edition kiezen. Deze auto heeft een range van 420 kilometer volgens WLTP. De vanaf prijs van de speciale editie ligt onder de € 40.000. Voor dat geld krijg je lichtmetalen velgen, voice control, DAB+ en airconditioning. Ook is de auto uitgerust met een head-up display met augmented reality. Doordat de prijs onder € 50.000 blijft is de ID.3 ook zeer aantrekkelijk voor de zakelijke markt. De bijtelling blijft dan slechts 4 procent. Als je de auto nu bestelt krijg je alleen niet het topmodel met een range van 550 kilometer en zal je het dus moeten doen met de 420 kilometer. De speciale editie is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 30.000 stuks.

Er komen meerdere varianten van de Volkswagen ID.3 op de markt. De verschillende varianten hebben een range van tussen de 330 en 550 kilometer op basis van WLTP. Volkswagen denkt zelf dat het grootste deel van de klanten voor de 58 kWh variant zal gaan met het bereik van 300  of 420 kilometer. Met een snellader kan de auto tot 125 kW laden. Dit zorgt ervoor dat binnen 30 minuten 260 kilometer range geladen kan worden. De prijzen van deze modellen zijn nog niet bekend.

De Volkswagen ID.3 wordt in Nederland geleverd met 6 jaar gratis onderhoud en 8 jaar garantie op de accu. Onder het gratis onderhoud valt ook gratis APK keuren bij een Volkswagen garage. Doordat de aanschafprijs relatief laag is in vergelijk met veel elektrische auto’s en het gratis onderhoud wordt de auto bereikbaar voor een groot publiek.

 

ID.3 RESERVEREN

Word je hier nou enthousiast van en wil je de ID.3 reserveren? Dan kan je je registreren via de website van Volkswagen. Je dient dan wel alvast een registratiebetaling van € 1.000 te voldoen alvorens de reservering verwerkt wordt. Later dit jaar worden de reserveringen omgezet in definitieve orders.

Heb je er een gereserveerd zal je nog even geduld moeten hebben voordat je achter het stuur kan kruipen. In maart 2020 zal de ID.3 uit de fabriek gaan komen. De auto zal geproduceerd worden in Zwickau, de fabriek waar Volkswagen veel van de ID. modellen zal gaan produceren.

Bron: elektrischeauto.nl

 

VOLKSWAGEN ID.3 NU TE RESERVEREN

Recent Content