VOLGENDE NISSAN LEAF KRIJGT KOPLAMPEN


Dat is alleszins het besluit dat we kunnen trekken uit het allereerste plaagplaatje dat Nissan de wijde wereld in stuurt van de nieuwe generatie Leaf. Verwacht wordt dat die evenwel een meer ‘aantrekkelijk’ design zal krijgen en een gestegen range natuurlijk. VOLGENDE NISSAN LEAF KRIJGT KOPLAMPEN.

Een ontiegelijk belangrijke wagen geweest voor Nissan, de Leaf maar je kan een heel boek schrijven over de styling er van. Een kind uit een periode dat elektrische wagens er absurd moesten uitzien om extra in je gezicht te schreeuwen dat ze elektrisch waren. Die fase lijken de elektrokarren echter uitgegroeid – nu bijna alle merken wel een elektrische wagen aanbieden – waardoor er voor wat strakker plaatwerk kan worden gegaan.

De uitstekende koplampen van de huidige Leaf zijn misschien wel één van de meest besproken eigenschappen aan de wagen. Het is dan ook niet toevallig dat Nissan als eerste plaagbeeld licht werpt op het nieuwe koplampdesign. Dat ziet er alvast lekker gestileerd uit. Dat het trouwens nog een lange plaagcampagne gaat worden staat vast, want de tweede generatie Leaf zal naar alle waarschijnlijkheid zijn debuut krijgen op het autosalon van Frankfurt… in september.

 

VOLGENDE NISSAN LEAF KRIJGT KOPLAMPEN

Recent Content