VOLGENDE MERCEDES SL OP FUNDAMENTEN AMG GT


Moeten we Britse media geloven, dan zal de volgende generatie SL gebouwd worden op de basis van de AMG GT. Goedkoper voor Mercedes én goed nieuws voor SL-fans, want daardoor zal de aanwezige techniek om duimen en vingers af te likken zijn. VOLGENDE MERCEDES SL OP FUNDAMENTEN AMG GT.

Staat de huidige SL op een stevig onder handen genomen chassis van de E-Klasse, dan zal de nieuwe zich mogen neervlijen op het onderstel van de AMG GT. Althans, dat beweert Britse media. Een gerucht dat wel eens 100% waar kan zijn, want het is niet onlogisch dat Mercedes gebruik maakt van het al ontwikkelde chassis van de AMG GT om de kosten te drukken. Zeker omdat de AMG GT gebruik maakt van alles dat je nodig hebt om een sportieve roadster te bouwen.

Denk dan aan een in de lengte liggende motorplaatsing, double wishbone achter en een koolstofvezel aandrijfas. Motorisch is er spraken van Mercedes’ gloednieuwe zes-in-lijn die binnenkort ten tonele verschijnt in de facelift van de S-Klasse. De SL zelf, die staat gepland voor 2019.

 

VOLGENDE MERCEDES SL OP FUNDAMENTEN AMG GT

Recent Content