Vijf Rolls-Royces die hevig aangerand zijn


In sommige gevallen kunnen we wellicht zelf van verkrachting spreken. Maar hee, er is kennelijk een markt voor. Vijf Rolls-Royces die hevig aangerand zijn.

Als werknemer van Rolls-Royce zie je het misschien met lede ogen aan: je eindproduct, waar zo veel uren handwerk in zit, is amper van de boot af en een stel apies trekken hem direct helemaal uit elkaar en gooien er vies dikke velgen onder en onorthodoxe lakkleuren op.

Aan de andere kant: wie bepaalt wat goede smaak is? En zo lang je er voor hebt betaald doe je er maar mee wat je goed dunkt, voor mijn part rij je hem splinternieuw expres in de poeier, Walter White-style.

En eigenlijk zitten er stiekem best een paar exemplaren tussen die prima te pruimen zijn, daar in Las Vegas op de SEMA. Met name de koperkleurige Ghost en het zwarte exemplaar met de Savini swirl-vellings zijn best wel vet… Alleen de maker van die groene monstrositeit, die moeten ze echt op strafexpeditie naar Goodwood sturen, en hem daar de Walk of Shamelaten doen. Mi gado, wat een ding…

Zou het familie van deze andere baller zijn? Fake it till you make it!

Update: onderstaande Ghost was nog even aan onze aandacht ontsnapt. Dat maakt zes!

Bron

 

Vijf Rolls-Royces die hevig aangerand zijn

Recent Content