Vierdeurs Rolls-Royce Phantom cabrio van Stack$


Voordat je bij Rolls-Royce een Phantom zonder dak kon kopen reed de Amerikaanse rapper Yannique Barker (aka Stack$) al in een open Rolls. Eentje met vier deuren zelfs. Vierdeurs Rolls-Royce Phantom cabrio van Stack$.

Ergens in 2005/2006 liet Stack$ door Genaddi Design een zwarte Phantom met beige interieur verbouwen tot een cabriolet. Je moet immers iets doen om een beetje op te vallen in Miami. Zelfs autofanaat Shaquille O’Neal scheen onder de indruk geweest te zijn van deze auto:

The second we got it to Miami, Shaquille O’Neal saw it and wanted to write me a check for it straight away, but I told him, ‘I can’t sell it; I need it for my video!’

Voor de verandering heeft deze rapper eens geen slechte jeugd gehad. Zijn vader is rijk geworden in onder andere de muziekindustrie en de garage van de familie Barker schijnt gevuld te zijn met 50 tot 100 auto’s. Er was dus best ruimte voor een verbouwde Phantom, naast een normale Phantom, Corniche, Bentley Azure, Mercedes SLR McLaren, Ferrari 575 Superamerica en meer.

Heel succesvol is Stack$ niet als rapper, maar hij had wel een relatie met Brooke Hogan, dochter van Hulk Hogan, mede omdat zijn vader rijk is en een platenmaatschappij heeft hoeft hij zich verder geen zorgen te maken.

Bron

 

Vierdeurs Rolls-Royce Phantom cabrio van Stack$.

Recent Content