Viano VIP Limousine is je eigen paleis op wielen.


Welkom in de wondere wereld der waarachtig weelderige wellnessbusjes. Hoewel de V-Klasse net gelanceerd is, vergrijpt veredelaar Klassen zich nog even aan een Mercedes Viano. Viano VIP Limousine is je eigen paleis op wielen.

Met deze Benz-bus ben je de ster van de openbare weg, hoewel natuurlijk niemand door de gezichtsbelem.

Aan boord van de hevig verlengde Viano bevindt zich onder andere een minibar met espressoswag, automatisch in- en uitklappende tafeltjes, en volledig neerklapbare zetels waar je uitstekend een uiltje op kunt knappen of juist actieve dingen op kunt doen.Gamen bijvoorbeeld.

Nagenoeg alles is gehuld in wit leer, en voor de sfeer is het gevaarte uitgerust met ambient-verlichting. Zo ongeveer alle gemakken laten zich via een tablet bedienen, en ook een humidor mag niet ontbreken. Of je in je busje ook daadwerkelijk sigaren wilt paffen is een tweede, maar soit.

Voor je eigen stash aan contanten of genotsmiddelen is er tot slot ook een kluis met vingerafdrukscanner aanwezig, zo lijkt aan alles gedacht te zijn voor de gesjeesde veeleisende luxist die zich regelmatig van en naar zijn Bombardier Global 8000 (Bernie Ecclestone heeft de zijne alweer verkocht) laat vervoeren.

Ben je meer van de gadgets, neem dan eens een kijkje bij Brabus. Mag het allemaal een maatje groter zijn, dan is een Sprinter zoals die van Birdman misschien een optie.

Bron

 

Viano VIP Limousine is je eigen paleis op wielen.

Recent Content