Vernieuwde Honda Odyssey zuigt het hardst van allemaal


Kijk, innovatie in de auto-industrie. Eindelijk appelleert een merk aan de schoonmaakwens van huismoeders, soccermoms en andere MPV-bewoners. Vernieuwde Honda Odyssey zuigt het hardst van allemaal.

Op het zojuist losgebarsten autofeestje in New York presenteert Honda namelijk de gefacelifte Odyssey. Nieuws dat doorgaans onder de radar verdwijnt omdat het model hier niet verkrijgbaar is. Maar dankzij de nieuwe HondaVac-optie zetten we hem toch in de spotlight.

HondaVac is namelijk een ingebouwde stofzuiger. Superhandig, om vrouwlief nou eindelijk eens zelf haar voiture schoon te laten maken. De slang is groot genoeg om ieder deel van het interieur te bereiken en ook zonder dat de 3.5-liter V6 met 248 pk staat te ratelen is de inbouw-stofzuiger nog acht minuten te gebruiken. En een geoefende huisvrouw weet haar zuigopdracht meestal wel binnen die tijd af te ronden.

Meer afbeeldingen van de noviteit in deze gallery, waar tot grote ergernis van vrouwelijk opinieblad Opzij louter dames in de weer zijn met de HondaVac.

Honda zegt dat dit de eerste keer is dat ze een stozuiger – optioneel – inbouwen in een productiemodel. Wij vragen ons nu vooral af: welke huishoudelijke apparaten, zoals de hand-espresso in Fiats, zou je nog meer in auto’s willen zien?

bron

 

Vernieuwde Honda Odyssey zuigt het hardst van allemaal

Recent Content