Ultieme Asobak: Hummer H2 Ultimate Six


Oke, dus je wilt écht opvallen? Dan voldoet zo’n standaard Hummertje natuurlijk al lang niet meer. Maar schroef er een extra as onder, plak een extreem lelijke bodykit aan alle kanten en je krijgt een nachtmerrie-veroorzakende zeswieler zoals dit geval. Verder klikken op eigen risico. Ultieme Asobak: Hummer H2 Ultimate Six.

De verantwoordelijken voor deze Hummer-terreur zijn niet de eersten die een H2 voorzien van een extra asje en een langere body. We zagen het al eens eerder bij deze Phantom SUV voorbij komen. Compleet met zeven 30″ patta’s. Deze H2, afkomstig van 213-Motoring, is voorzien van iets minder grote blingmeuk: 26″ Hyperforged-velgen is ook niet verkeerd.

Andere aanpassingen zijn de plastic toevoegingen die moeten doorgaan voor bumpers en zijskirts. Vooraan werd nog even flink met lampen gesmeten zodat je nog nét iets meer opvalt. Het uitlaatsysteem is ook verre van origineel gebleven, wat duidelijk zichtbaar is aan de achterkant. Binnenin is geheel naar verwachting flink gestrooid met big screen TV’s, leer, zacht tapijt en natuurlijk een onmisbare drank-opslag.

De AsoHummer is ook verkrijgbaar met een wit kleurtje, waarbij de originele grille behouden wordt.

Bron

 

Ultieme Asobak: Hummer H2 Ultimate Six

Recent Content