Uitloop Mini’s in de aanbieding


Mini bereidt een golf nieuwe modellen voor en dan kunt u al raden wat er gaat gebeuren: het Duits/Engelse merk gaat met de huidige generatie van de hatchback en de Clubman nog even flink stunten. Zij doen dit in de vorm van de Chili Final Edition. Uitloop Mini’s in de aanbieding.

Met uitzondering van de John Cooper Works-uitvoeringen zijn alle varianten van de Mini hatchback en Mini Clubman leverbaar met Chili Final Edition pakket. Dit pakket vertegenwoordigt een waarde van 4.000 euro en bestaat uit een navigatiesysteem, een audiosysteem met Bluetooth, een middenarmsteun, voice control, sportstoelen, een achterspoiler, lichtmetalen velgen en airconditioning. De Mini Chili Final Edition is leverbaar vanaf 19.995 euro en kan worden gefinancierd vanaf 99 euro per maand.

Ook de Mini Countryman wordt leverbaar in een nieuwe uitvoering, de Business Edition beschikt standaard over uitgebreide navigatie met multimedia & Mini Connected, Bluetooth, voice control en 16 inch lichtmetalen velgen. De prijzen van de Countryman Business Edition beginnen bij 26.995 euro.

 

Uitloop Mini’s in de aanbieding

Recent Content