Toyota prijst vernieuwde Verso


Vanaf deze maand staat de nieuwe Toyota Verso bij de dealers. Toyota is niet heel rigoureus tewerk gegaan bij het aanpassen van de compacte MPV. De uiterlijke verschillen zijn minimaal en beperken zich tot een iets gewijzigd front, andere achterlichten, wat scherper aangesneden flanken en nieuwe velgen en kleuren. Toyota prijst vernieuwde Verso.

Toyota levert de Verso in drie uitvoeringen en met drie verschillende motoren: een 1,6 of 1,8 liter benzinemotor en een 2,0 liter diesel. De basisuitvoering (1,6 Comfort) is leverbaar vanaf € 26.500 ,- en beschikt over een prima standaarduitrusting met onder andere mistlampen voor, audiobediening vanaf het stuur, airconditioning, een knie-airbag en Hill Start Control. De Aspiration is leverbaar vanaf € 28.710 ,- en beschikt over onder andere een leren stuurwiel, cruise control, een audiosysteem met Bluetooth, een parkeercamera, climate control, 16 inch lichtmetalen velgen en een gekoeld dashboardkastje. Toyota verwacht dat de Apsiration het meest verkochte model zal zijn. De topper Business, vanaf € 29.652 ,- krijgt de rijkste uitrusting mee met 17 inch lichtmetaal, privacy glass, verwarmde voorstoelen, navigatie, een regen- en lichtsensor en een automatisch dimmende binnenspiegel. Op de optielijst staat onder andere een panoramadak.

Ondanks zijn redelijk compacte afmetingen is de Toyota Verso opnieuw leverbaar als zevenzitter. Deze versie kost € 595,- extra. De achterste zitplaatsen van de zevenpersoons Verso zijn niet alleen neerklapbaar maar ook over een lengte van 20 centimeter verschuifbaar. Ook een CVT-automaat behoort tot de mogelijkheden maar dan wel alleen in combinatie met de 1,8 liter benzinemotor.

 

Toyota prijst vernieuwde Verso

Recent Content