Toyota AYGO met ‘Toyota Op Maat’ vanaf € 129 per maand


Tegelijk met de nieuwe AYGO presenteert Toyota een nieuwe, zeer aantrekkelijke betalingsvorm: Toyota Op Maat. Als eigenaar kan men hiermee voor een vast laag maandbedrag AYGO rijden. Ook als men de AYGO wilt personaliseren naar eigen smaak. Daarnaast kan binnen Toyota Op Maat ook voor een onderhouds- en winterbandenabonnement worden gekozen, alsook een Toyota Polis verzekering. Kortom, Toyota Op Maat biedt de berijder gemak, zekerheid en transparantie. Er is al een AYGO via Toyota Op Maat vanaf € 129 per maand. Wie zelf een AYGO Op Maat wil berekenen kan vanaf vandaag terecht op de Toyota Op Maat webtool via www.toyota.nl/opmaat. Toyota AYGO met ‘Toyota Op Maat’ vanaf € 129 per maand.

Toyota Op Maat biedt kopers de vrijheid om zelf een AYGO samen te stellen, mét de zekerheid van een vast laag maandbedrag. Na de looptijd van drie jaar is de bestuurder vrij om te beslissen of hij de AYGO houdt, inlevert of inruilt voor een nieuwe Toyota. En het mooie is: vooraf is de gegarandeerde inruilwaarde al bepaald. De bestuurder wordt eigenaar van de auto en heeft zelf de keuze om een onderhouds- en / of winterbandenabonnement toe te voegen.

Personaliseer je AYGO op betaalbare wijze
Via de Toyota Op Maat webtool bepaalt de koper zelf welke fabrieksopties hij kiest en ook deze betaalt hij per maand. Bijvoorbeeld het exterieurpakket OUTstand. Hiermee wordt de X aan de voorzijde, het ornament op de A-stijl en de insert in de achterbumper uitgevoerd in een kleur naar keuze. Dit pakket is leverbaar op de AYGO x-play en kost met Toyota Op Maat € 15,22 per maand. Een ander voorbeeld is het INspire pakket, waarmee in het interieur de luchtroosters alsook de consolebox- omlijsting in kleur naar keuze kan worden uitgevoerd. De Toyota Op Maat prijs bedraagt € 2,92 per maand.

Toyota AYGO vanaf € 129 per maand
Toyota Op Maat maakt het mogelijk om al vanaf € 129 per maand in een nieuwe Toyota AYGO te rijden. Hiervoor staat de 3-deurs AYGO 1.0 VVT-i x voor de deur. Wie maandelijks twee tientjes extra betaalt, rijdt in de nog completere AYGO 1.0 VVT-i
x-play.

Vanaf € 9.695 en met 14% bijtelling
De nieuwe Toyota AYGO is uitgerust met een nieuwe versie van de bewezen zeer betrouwbare 1,0-liter VVT-i benzinemotor. Het vermogen bedraagt 51 kW/69 pk. En door de CO2-uitstoot van slechts 88 g/km valt de nieuwe AYGO in de lagere zakelijke bijtellingscategorie van 14%. De prijzen van de nieuwe Toyota AYGO beginnen bij € 9.695. Begin juli verschijnt de nieuwe AYGO bij de Toyota dealer.

 

Toyota AYGO met ‘Toyota Op Maat’ vanaf € 129 per maand

Recent Content