Tot einde van het jaar gratis LPG-installatie bij Opel


Wie aan het kijken is voor een nieuwe Opel kan tot en met het einde van dit jaar (31 december) kiezen voor een gratis bi-Fuel LPG-installatie. Afhankelijk van het model kan het voordeel daarmee oplopen tot 2.100 euro. Opel kan flink wat modellen af-fabriek leveren met een LPG-installatie: de actie geldt namelijk voor de Corsa, Meriva, Astra en Zafira Tourer. Omdat de LPG-installatie al vanaf de fabriek is gemonteerd gaat geen bagageruimte verloren. De gastank wordt gemonteerd op de plek waar zich doorgaans het reservewiel bevindt. Deze komt dan ook te vervallen. Tot einde van het jaar gratis LPG-installatie bij Opel.

Is gas voordelig voor mij?

Of gas in uw situatie voordelig is, is niet altijd even eenvoudig aan te geven. Aangezien het in dit geval een gratis LPG-installatie betreft, ligt het omslagpunt laag. Met een auto als de Astra kan het totale voordeel bij een kilometrage van 15.000 km per jaar zo rond de 300 euro per jaar bedragen.

Ondanks dat LPG al meer dan anderhalf decennium een gangbare brandstof is, heeft nog een groot aantal mensen kritiek op het gebruik van LPG. Deze kritiek is tegenwoordig echter achterhaald. Auto’s die van de fabriek af met een LPG-installatie worden geleverd zijn niet meer trager of minder soepel dan wanneer zij rijden op benzine. Opel belooft dat hun bi-Fuel-installatie naadloos overschakelt van benzine naar LPG en vice versa.

Tot einde van het jaar gratis LPG-installatie bij Opel

Recent Content