TESLA SLAAT TESTFASE OVER, NEEMT MODEL 3 DEZE WEEK NOG IN PRODUCTIE


Ietwat onverwachts heeft Tesla besloten om de beta-ontwikkelingsfase van de Model 3 gewoonweg over te slaan en deze week te starten met de productie van het kleinste model. Waardoor klanten dus de proefkonijnen zullen worden. Hoogmoed komt voor de… TESLA SLAAT TESTFASE OVER, NEEMT MODEL 3 DEZE WEEK NOG IN PRODUCTIE.

Amerikaanse autofabrikant Tesla zit in tijdsnood, want de deadline voor de uitermate geanticipeerde Model 3 komt met rasse schreden dichterbij maar de wagen is verre van gefinaliseerd. Het maakt dat CEO Elon Musks rode telefoon gloeiende staat door ongeruste investeerders. Volgens een bericht van Gas2 liet Musk in een videoconferentie dat ze de beta-testfase van de Model 3 compleet zullen overslaan en meteen aan de productie beginnen voor levering.

Dit kan volgens Musk omdat hij er van overtuigd is dat de software die Tesla gebruikt om de wagen te ontwikkelen zo geavanceerd is dat de bouwkwaliteit vanaf de eerste wagen stukken beter zal zijn dan de eerste exemplaren van de Model S en Model X. Of Tesla hier de juiste beslissing neemt dan wel paniekvoetbal speelt zullen we weten wanneer de eerste klanten hun Model 3 ontvangen. Want valt die uit elkaar waar je bij staat en slaat software tilt, dan ziet het er niet goed uit voor Tesla.

bron: autofans.be

 

TESLA SLAAT TESTFASE OVER, NEEMT MODEL 3 DEZE WEEK NOG IN PRODUCTIE

Recent Content