TESLA OPENT NIEUWE VESTIGING IN EINDHOVEN


Vandaag is de nieuwe locatie van Tesla in Eindhoven feestelijk geopend, gelegen aan de Boschdijk 1111. Deze bestaat uit een Store en een Service center. De Store is vanaf 14 december geopend, het Service center zal op een later moment open gaan. De nieuwe, grotere vestiging meet in totaal 5500 m2 en vervangt de Store die was gevestigd aan de Huizingalaan. De vestiging bedient het zuiden van Nederland en Model 3 zal er vanaf de opening te zien zijn. TESLA OPENT NIEUWE VESTIGING IN EINDHOVEN.

UITBREIDING IN EUROPA

Tesla telt momenteel acht Sales- en Service locaties in Nederland. Met Mobile Service kunnen klanten in veel gevallen aan huis worden geholpen. Op dit moment heeft Tesla in Nederland tien Mobile Service auto’s. Met meer dan 111 Retail Stores en Service locaties, en het groeiende Superchargernetwerk met meer dan 430 locaties in Europa breidt Tesla steeds verder uit. Het netwerk van Superchargers zorgt ervoor dat Tesla-eigenaren moeiteloos langeafstandsreizen kunnen ondernemen door heel Europa, van de Noordkaap tot het zuidelijkste puntje van Spanje.

OPEN HUIS

Tijdens het open huis op vrijdag 14 en zaterdag 15 december is Model 3 te zien, is een barista aanwezig en is er voor kinderen tot 8 jaar een race track om de elektrische mini-Tesla te testen.

De Store is van maandag tot vrijdag geopend van 10:00 – 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. In de Store kunnen geïnteresseerden terecht voor een testrit met de volledig elektrische sedan Model S en Model X, de SUV met vleugeldeuren.

OVER TESLA

Het is Tesla’s missie om de transitie naar duurzame energie te versnellen met een totaal aanbod van steeds betaalbaarder wordende elektrische auto’s en producten voor hernieuwbare energieopslag. Tesla heeft meer dan 400.000 elektrische voertuigen geleverd aan klanten wereldwijd.

Bron: elektrischeauto.nl

 

TESLA OPENT NIEUWE VESTIGING IN EINDHOVEN

Recent Content