TESLA OPENT NIEUWE SUPERCHARGERS IN DUIVEN EN NAARDEN


Tesla opent nieuwe Superchargers in Duiven en Naarden. De locatie in Duiven is uitgerust met 16 laadpunten, Naarden heeft er 12. De snelladers bieden de mogelijkheid om de elektrische Model SModel X en Model 3 op te laden in een kwestie van minuten in plaats van meerdere uren. De nieuwe Superchargerlocatie in Duiven bevindt zich bij het Van der Valk Hotel, gelegen aan de Impuls 2 en vormt een aanvulling op de locatie in Zevenaar voor reizigers naar wintersportgebieden via Duitsland. De locatie in Naarden is bij het NH Hotel, gelegen aan de IJsselmeerweg 3. TESLA OPENT NIEUWE SUPERCHARGERS IN DUIVEN EN NAARDEN.

BIJNA 500 SUPERCHARGERS IN EUROPA

Deze locatie is een van de bijna 500 locaties in Europa waar Tesla-eigenaren hun auto kunnen snelladen als ze een langere trip maken. Model S en Model X hebben een bereik van 485 tot 610 km (volgens WLTP) en Model 3 heeft een bereik tot maximaal 560 km (WLTP). Aan een Supercharger kan een Tesla in 20 minuten halfvol en in 40 minuten voor 80 procent geladen worden. Dit is meer dan voldoende om altijd een volgende Supercharger in het netwerk te bereiken. Met het onlangs aangekondigde Supercharging V3, een compleet nieuwe architectuur voor Supercharging die een laadcapaciteit tot 250 kW per auto mogelijk maakt, kan in de nabije toekomst in een optimale situatie een Model 3 Long Range in 5 minuten tot 120 km actieradius bijladen. Naast Superchargers zijn er in de Benelux al honderden Destination Charging locaties. Deze wisselstroomopladers bevinden zich op plaatsen waar men langer verblijft zoals hotels, restaurants, winkelcentra en skiresorts, en zijn ook toegankelijk voor elektrische auto’s van andere merken.

Supercharger Tesla

In Nederland zijn nabij strategische snelweglocaties al Superchargers te vinden, zolals in Apeldoorn, Badhoevedorp, Breda, Breukelen, Dordrecht, Drachten, Gouda, Eindhoven, Emmeloord, Hoorn, Horst, Leiderdorp, Naarden, Oosterhout, Urmond, Vuren, Zaltbommel, Zevenaar en Zwolle. Tesla Superchargers zijn te vinden op plaatsen waar ook andere voorzieningen zijn, zoals restaurants, winkelcentra en WiFi hotspots. Het netwerk van Superchargers in Europa breidt gestaag uit en maakt het mogelijk om moeiteloos vanuit Noord naar Zuid-Europa te rijden. Superchargers en ook de Destination Chargers worden op het touchscreen in de auto in Google Maps weergegeven.

Bron: elektrischeauto.nl

TESLA OPENT NIEUWE SUPERCHARGERS IN DUIVEN EN NAARDEN

Recent Content