TESLA MODEL 3 BIJNA UIT DE STARTBLOKKEN


Buiten een prototype dat een keer gespot is, was de Tesla Model 3 nog een goed verborgen geheim voor de wereld. Maar nu is er een foto de wereld ingestuurd. TESLA MODEL 3 BIJNA UIT DE STARTBLOKKEN.

Een foto van de Model 3 of toch van een stuk van de Model 3, een stuk van het koetswerk om precies te zijn. Het wordt tijd dat Tesla wat actiever begint te worden met de Model 3 aangezien de eerste binnen twee maand van de band moet rollen. De Tesla Model 3 gaat zich onder de Model S plaatsen als volledig elektrische instapper.

Aan deze ene extra foto hebben we praktisch niets. Het toont niet veel nieuws waardoor we kunnen afleiden dat het prototype dat een tijdje geleden gespot is wel degelijk zeer veel (lees: bijna alle) aspecten overneemt voor de productie variant. Tesla hoopt 5.000 exemplaren per week te kunnen afwerken om zo de vraag naar hun hopelijk nieuw verkoopsucces te kunnen volgen. De prijs van om en bij de 33.000 euro zal al beter te betalen zijn dan de best hoge prijs van de Model S maar in de Model 3 zal je geen P100D-versie moeten verwachten.

 

TESLA MODEL 3 BIJNA UIT DE STARTBLOKKEN

Recent Content