Te koop: maagdelijke Aston Martin One-77


Zowel maagdelijk in kleur als in kilometerstand staat deze witte Aston Martin One-77 te koop in Dubai. Een bijzondere Brit met een hoog prijskaartje. Te koop: maagdelijke Aston Martin One-77.

Er zijn er slechts 77 van gemaakt en die waren al heel snel uitverkocht. Wie er toch één wil hebben moet nu toeslaan. Deze One-77 staat te koop en wit blijkt een populaire kleur voor de supersportcar. Het interieur is eveneens licht van kleur, beter dan groen.

Onder de kap staan genoeg paarden gestald om een villawijk met één druk op het gaspedaal wakker te schudden. De 7312 cc grote V12 telt er 760, die via de achterwielen de auto verlaten. Daardoor zit je binnen 3,7 seconden op de honderd en haal je een top van 354 km/u.

Maar dat is helemaal niet wat je wilt weten van deze auto. Je mag er vanuit gaan dat-ie snel is, daarnaast moet je vooral heel erg genieten van het ontwerp, de details en het gevoel wat om een auto als deze heen hangt. Met een prijs van omgerekend 1,5 miljoen euro kan 99,9% alleen maar dromen van een One-77. Een enkeling kan er zich twee veroorloven. En als je dan zo’n schoonheid bezit is het ook nog een kunst om er mee te rijden. Vandaar dat dit exemplaar geen enkele kilometer op de teller heeft staan? het is immers zonde als hij kapotzal gaan.

Bekijk dus vooral heel goed de gallery of overval een bank, vlieg naar Dubai en klop bij Al Ameer Motors aan voor dit OP=OP exemplaar.

Bron

 

Te koop: maagdelijke Aston Martin One-77

Recent Content