Te koop: Aston Martin DB4GT Zagato met DB7 motor


Een Aston Martin DB4GT Zagato in topstaat en misschien wel leuker dan de originele. Deze replica herbergt namelijk een DB7 motor met supercharger. Te koop: Aston Martin DB4GT Zagato met DB7 motor.

De auto mag dan een replica zijn van de zeer zeldzame Zagato, het is wel een echte Aston Martin DB4GT. De eigenaar heeft hem voorzien van de uiterlijke kenmerken van een Zagato en heeft de motor verwisseld met de supercharged zes-in-lijn uit een DB7.

De prachtige Aston beschikt dus over het beste van twee werelden en is vanaf de grond af opnieuw opgebouwd. Een tijdrovende en vooral kostbaar project. Zo kostbaar, dat de eigenaar op de eBay veiling een richtprijs van 2,4 miljoen dollar durft te vragen. Dat is behoorlijk veel als bedenkt dat een ‘echte’ Zagato vorig jaar voor 1,5 miljoen euro verkocht werd. Aangetekend dat het exemplaar van Bertone maar liefst 3,8 miljoen euro opleverde.

Voor wie hem niet kan betalen, je kam hem ook gewoon even uitprinten. Ook geen 3D-printer? Check dan even de gallery, want deze DB4 is de moeite waard.

Bron 

 

Te koop: Aston Martin DB4GT Zagato met DB7 motor

Recent Content