SUBARU BREIDT FORESTER E-BOXER-RANGE UIT MET TOPVERSIE


Aalsmeer, 10 juli 2019 – Eind dit jaar staat de nieuwe Forester e-BOXER, de volledige nieuwe en vijfde generatie van Subaru’s alleskunner in de showroom. Om klanten de mogelijkheid te bieden om nog dit jaar te rijden en de fiscale aanpassingen van de overheid in 2020 voor te zijn, biedt Subaru de mogelijkheid om nu al een auto te reserveren. Inmiddels is een aantal preview evenementen bij de Subaru-dealer gehouden waar belangstellenden kennis konden maken met de nieuwkomer. SUBARU BREIDT FORESTER E-BOXER-RANGE UIT MET TOPVERSIE.

11% ZUINIGER

Veel bezoekers spraken hun voorkeur uit voor een zeer complete en luxueuze uitvoering. Subaru heeft daarop geanticipeerd en speciaal voor de liefhebbers de Forester First Edition in het leven geroepen. De Forester First Edition heeft niet alleen die nu al geprezen hybride-aandrijflijn die tot 11% zuiniger is dan de motor die hij aflost, hij heeft ook tal van zaken die je van een Subaru mag verwachten. Denk aan een automatische CVT-versnellingsbak, EyeSight veiligheidssysteem en natuurlijk permanente vierwielaandrijving. Ook standaard, en belangrijk voor een model dat vaak zal worden ingezet als trekauto vanwege zijn hoge trekgewicht van 1.870 kilogram, is de aanwezigheid van Trailer Stability Control dat slingeren van een aanhanger of caravan tegengaat.

 

VERMOEIDHEID

De First Edition heeft Driver Monitoring System (DMS). Het systeem herkent de bestuurder en stelt volledig automatisch diens voorkeuren qua spiegel- en stoelafstelling alsook aircostanden in. Voorts houdt het systeem in de gaten of de bestuurder voldoende aandacht aan het rijden besteedt. Is hij te lang afgeleid, bijvoorbeeld door zijn telefoon, dan klinkt een waarschuwing. Dat gebeurt ook als de bestuurder door vermoeidheid zijn aandacht op de weg verliest. EyeSight, DMS en alle andere standaard veiligheidssystemen maken de Forester de veiligste auto in zijn klasse, aldus Japanse en Amerikaanse veiligheidsinstanties.

METAALLAK

Hij is veilig en hij is rijk uitgerust. Lederen bekleding, fraaie 18-inch lichtmetalen wielen, een groot elektrisch te bedienen panoramadak, een grootscherm navigatiesysteem, extra getinte ramen achter, dakdragers, Apple CarPlay en nog veel meer, de Forester e-BOXER First Edition heeft het, zelfs metaallak is bij zijn aanschafprijs inbegrepen. Een zeer aantrekkelijke uitvoering dus, die Forester e-BOXER First Edition, die alleen dit jaar leverbaar is en nu kan worden besteld bij de Subaru-dealer.

HYBRIDESYSTEEM

De Forester e-BOXER staat vanaf eind dit jaar in de showroom. Prijzen beginnen bij € 43.995,- voor de Forester Comfort, de meest complete versie, de First Edition staat voor € 51.990 in de prijslijst. Deze tijdelijk leverbare versie is daarmee slechts € 1.995,- duurder dan de Forester Premium waarvan hij is afgeleid. Om het plaatje compleet te maken: er is ook nog een € 46.995,- kostende Forester Luxury. Welke versie ook wordt gekozen: de betrouwbare boxermotor gekoppeld aan een volledig nieuw hybridesysteem is altijd standaard.

BEPERKTE VOORRAAD

Voor degenen die niet op de nieuwe Forester kunnen of willen wachten, heeft een select aantal dealers nog een kleine voorraad Foresters van de huidige serie beschikbaar. Deze versie beschikt over een trekgewicht van 2.000 kilogram en heeft evenals de nieuwe Forester een zeer rijke standaarduitrusting. Bovendien is hij met speciaal voordeel nu te koop voor € 46.995,- voor de meest complete uitvoering. De voorraad is beperkt.

Bron: elektrischeauto.nl

SUBARU BREIDT FORESTER E-BOXER-RANGE UIT MET TOPVERSIE

Recent Content