STOUTE HOND!


Deze Britse eigenaar wist niet wat hem overkwam toen hij op een dag thuiskwam. Zijn hond, een Border collie spaniel cross, was volledig bedekt met witte schilfers. Algauw zag de eigenaar dat dat niet door een vogel of pantoffel kwam maar dat zijn eigen Aston Martin een stukje kwijt was. STOUTE HOND!

De reden waarom de hond het deed is duidelijk. De hond kon er niet mee om dat het baasje vaak weg van huis was, al deed ze het nog nooit eerder. De meeste honden gaan dan echter knagen aan de deuren, zetels of stoelpoten, deze hond heeft blijkbaar een heel dure smaak. Dat de hond goed besefte wat ze gedaan had, blijkt uit de uitleg van haar baasje. ‘She avoided me after she did it and she was gone the next day.

DURE VERLATINGSANGST

Het lijkt ons normaal dat de hond daar een straf voor zou krijgen maar volgens het baasje was hun relatie al niet zo goed – deze hond kon het niet goed vinden met de andere hond in het gezin – en was hij al van plan om haar weg te schenken. Deze auto-tuning was dus de druppel die de emmer deed overlopen.

De schade aan de Aston Martin DB9 Volante wordt geschat op 3.000 Britse pond, al zou de verzekering van de eigenaar de schade wel kunnen dekken.

Bron

STOUTE HOND!

Recent Content