Skoda Superb Combi Outdoor


Na de facelift van de reguliere Superb Combi, is ook de kunststof gebumperde broer van de grootste Tsjech klaar voor actie. Dit zijn de eerste foto’s. Skoda Superb Combi Outdoor.

Schijn kan bedriegen. Want net als bij zijn voorganger betekent al dat kunststof bumpergeweld en het ruigere uiterlijk niet dat deze Outdoor klaar is voor een overload aan modder, zompige moerassen en ander onbegaanbaar terrein.

Deze grote jongen komt namelijk niet met een breed scala aan off-road rijeigenschappen. Wel heb je de zwarte bumperkit, aluminium-look keienvangert en aangepaste mistlampen.

De Superb Combi Outdoor is leverbaar met de vier standaardmotoren uit de Superb-line-up. Dat houdt onder andere in de 1.4 liter TSI met 125 pk, maar ook de 3.6 liter V6 FSI met 260 pk. Daarbij kun je, afhankelijk van de gekozen motor, kiezen uit een handbak met zes versnellingen en een zeventraps DSG-automaat.

Wil je toch graag de modder in met je Outdoor, kan dat uiteraard best. Dan raden wij je wel aan om in plaats van de standaard voorwielaandrijving te kiezen voor de duurdere variant met all-wheel-drive. Scheelt je weer smerigheid scheppen.

Bron

Skoda Superb Combi Outdoor.

Recent Content