Seat Ibiza Cupra


Het front is vernieuwd met een brede grille en agressief gevormde luchtinlaten. Ook zijn de koplampen vernieuwd, standaard heeft de Ibiza Cupra bi-xenon verlichting gecombineerd met LED dagrijverlichting. De achterlichten zijn ook voorzien van LED lampjes. De 17 inch lichtmetalen velgen maken het sportieve jasje van de zijkant zichtbaar en achter zien we een dikkere bumper en een mat zwarte diffuser voorzien van een behoorlijke, centraal geplaatste uitlaat. Seat Ibiza Cupra.

Binnenin de nieuwe Seat Ibiza Cupra vinden we een nieuw sportstuurtje, optioneel two-tone leer op de sportstoelen en een paar Cupra-logootjes. Ook is er een nieuw audiosysteem met een 5 inch scherm dat verwijderbaar is en buiten de auto te gebruiken, Seat Portable System genoemd. In mei wordt de bruikbaarheid van dit systeem uitgebreid met internetverbinding.

Het 1.4 TSI blok levert nog altijd 180 pk en 250 Nm koppel en de sprint naar 100 wordt mede dankzij de zeventraps DSG bak en het XDS elektronisch differentieel afgelegd in 6.9 seconden terwijl de topsnelheid 229 kilometer per uur bedraagt.

De Ibiza Cupra doet begin 2013 zijn intrede op de Nederlandse markt, de prijzen worden later bekend gemaakt.

Bron

Seat Ibiza Cupra.

Recent Content