SEAT ALS EERSTE WERELDWIJD MET CARPLAY APP VOOR IPHONE IN APP STORE


SEAT DriveApp maakt gebruik van iPhone in de auto mogelijk. SEAT ALS EERSTE WERELDWIJD MET CARPLAY APP VOOR IPHONE IN APP STORE.

SEAT wil uitgroeien tot een aanbieder van mobiliteitsservices

Leon Connected: helemaal verbonden en tot 1 september met gratis Upgrade Business pakket

SEAT zet een nieuwe stap voorwaarts op het gebied van connectiviteit in de auto door als eerste automerk wereldwijd een app te introduceren die compatible is met CarPlay. De op het iOS besturingssysteem ontwikkelde SEAT DriveApp is nu beschikbaar in de App Store. Hij biedt de mogelijkheid om de inhoud van de op de iPhone geïnstalleerde app op het scherm van de auto te bekijken. In Spanje is de app al beschikbaar, de komende weken verschijnt hij ook in de andere landen waar SEAT actief is.

Met de SEAT DriveApp hebben gebruikers maximaal inzicht in de staat van hun auto, om zo hun rijervaring te verbreden. Voorbeelden zijn reminders voor onderhoudsbeurten, inzicht in de bandenspanning of aantrekkelijke aanbiedingen van de meest nabij gelegen SEAT-dealers. De komende weken wordt de app verder uitgebreid met nog meer features en diensten.

Ecosysteem voor mobiliteit
De SEAT DriveApp is ontwikkeld in het SEAT Technical Centre, de technologische drijvende kracht achter de Spaanse autofabrikant. SEAT is voornemens een ecosysteem voor mobiliteit te creëren, om zo de stap te zetten van een onderneming met de focus op de productie en verkoop van auto’s naar een aanbieder van mobiliteitsdiensten.

Helemaal verbonden: Leon Connected met gratis Upgrade Business pakket
SEAT levert op alle Connect-uitvoeringen reeds FullLink-technologie voor iPhones die geschikt zijn voor CarPlay, evenals voor Android-apparaten. Een voorbeeld is de SEAT Leon Connected, die naast tal van andere zaken standaard vertrouwt op MirrorLink, Apple CarPlay en Android Auto connectiviteit waarmee de Leon Connected ook echt helemaal verbonden is. Tot 1 september voorziet SEAT de Leon Connected bovendien gratis van het Upgrade Business-pakket ter waarde van € 3.290 euro, met Full LED koplampen met LED dagrijverlichting en LED achterlichten, een achteruitrijcamera inclusief parkeersensoren voor en achter, én digitale radio (DAB+).

Tal van voordelen dankzij connectiviteit
SEAT-modellen met connectiviteitsfeatures bieden bestuurders ongekend veel voordelen. Ze blijven bijvoorbeeld op de hoogte van de staat van hun auto, ongeacht waar ze op dat moment zijn, en blijven al rijdend verbonden met social media op een verantwoorde en geheel veilige wijze. SEAT was de eerste onderneming die Smartphone Integratie-technologie introduceerde die compatible is met CarPlay, Android (AndroidAuto) en MirrorLink. De afgelopen twee jaar was het Spaanse merk vanuit die achtergrond ook vertegenwoordigd op het Barcelona Mobile World Congress.

SEAT ALS EERSTE WERELDWIJD MET CARPLAY APP VOOR IPHONE IN APP STORE

Recent Content