ROTARY LIFT PAST NIEUWE LIFT AAN EV’S AAN


Alles verandert door de opkomst van EV’s. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de manier waarop aan de auto’s gewerkt moet worden. Rotary Lift, fabrikant van liften en bruggen voor garages en monteurs, heeft daar dan ook rekening mee gehouden in het nieuwste model. Dit model is specifiek gericht op elektrische auto’s. ROTARY LIFT PAST NIEUWE LIFT AAN EV’S AAN.

HOGER

De voornaamste verandering die is doorgevoerd door Rotary Lift is de mate waarin de auto de hoogte in kan. Met de IG210W kan dit hoger dan ooit tevoren kon. Daardoor kan er gemakkelijker onder de auto worden gewerkt. Bijkomend voordeel is dat dit ook handig is voor bijvoorbeeld raceauto’s en andere specifieke modellen waaraan gesleuteld moet worden. Dit is dan ook een belangrijke insteek geweest bij de ontwikkeling.

RUIMTE

Rotary Lift heeft er bij het nieuwste model lift ook voor gezorgd dat er zo min mogelijk raakpunten zijn met de auto. Er is juist aan gewerkt om de elektrische auto’s zo veel als mogelijk vrij te laten hangen. Op die manier is het voor monteurs veel gemakkelijker om alle zaken aan te pakken die nodig zijn bij EV’s. Daarmee wil het zich ook onderscheiden van alle concurrenten en niet alleen van de eigen eerdere modellen. De ruimte is tot wel 45 procent groter geworden ten opzichte van andere liften die op de markt zijn voor automonteurs. Dit is interessant.

MEER MOGELIJKHEDEN

Rotary Lift is voornemens meer en meer te werken aan producten die gericht zijn op elektrische auto’s en het werken eraan. Juist omdat het steeds belangrijker zal worden om met EV’s te kunnen werken ziet het bedrijf hier dan ook een belangrijke markt in. Dat het ook nog eens goed uitkomt in het kader van een aantal andere specifieke auto’s is daarin dan ook mooi meegenomen. Op die manier kan er een grote markt aangeboord worden. Dit is dan ook de strategie voor de komende jaren.

Bron: elektrischeauto.nl

ROTARY LIFT PAST NIEUWE LIFT AAN EV’S AAN

Recent Content