RINSPEED BRENGT TESLA XCHANGE MEE NAAR GENÈVE


Rinspeed heeft de gewoonte vreemd creaties mee te nemen naar het autosalon van Genève. Dit keer pakken ze het anders aan met een herdachte Tesla Model S. RINSPEED BRENGT TESLA XCHANGE MEE NAAR GENÈVE.

Wie de Tesla langsbuiten bekijkt merkt weinig of geen wijzigingen op. De olijfgroene lak is nieuw, de bumpers werden lichtjes aangepast en de Model S krijgt nieuwe 20 inchers. Maar het voornaamste bevindt zich binnenin, waar Rinspeed zich in specialiseert.

Rinspeed startte met dit concept vanuit het idee dat elke wagen in de toekomst autonoom is en dus zelf kan rijden. Daardoor kan je de focus, die vandaag op de bestuurder ligt, verleggen en het interieur zo stevig aanpassen.

En dat ze dat deden mag duidelijk zijn. De ligbanken zijn de quick wins, maar ook het 1,2 meter lange scherm en de 32-inch grote 4K monitor om de beste films op te bekijken zijn opvallende ideeën binnen deze Rinspeed XchangE.

Verder werd het dak volledig uit plexiglas vervaardigd – inclusief 358 individueel gecontroleerde LED-lampjes. Ook in het instrumentenpaneel schuilen er zo 98 LED-lichtjes.

Bron

 

RINSPEED BRENGT TESLA XCHANGE MEE NAAR GENÈVE

Recent Content