Renault lanceert kindvriendelijke Scénic


De zomer is in aantocht en voor veel gezinnen betekent dit de komende maanden weer per auto afreizen naar het zuiden met kinderen aan boord. Natuurlijk vreest iedereen hierbij voor files en de daarbij behorende drama’s als verveelde of vervelende kids. Wellicht heeft dat Renault geïnspireerd tot het lanceren van een bijzondere editie voor de Scénic. De Renault Scénic Série Limitée R-Cinéma trekt namelijk alles uit de kast op het gebied van entertainment, met speciale voorzieningen voor de achterpassagiers. Renault lanceert kindvriendelijke Scénic.

De blikvangers van deze R-Cinéma zijn de twee in de hoofdsteunen geïntegreerde videoschermen voor het DVD-systeem. Beide voorstoelen herbergen niet alleen een zeven inch scherm maar ook een eigen aansluiting voor een USB-stick en SD-kaart én een eigen koptelefoon en afstandsbediening. Zo biedt de Fransman entertainment op langere ritten voor de kinderen achterin. Ook voorin profiteert deze versie van extra entertainment: een R-link multimediasysteem en navigatiesysteem zijn standaard, evenals 17 inch lichtmetalen velgen, privacy glass, half kunstleren bekleding en een sleutelloos systeem. Van buiten is de R-Cinéma te herkennen aan diverse chromen accenten, LED-dagrijverlichting en aluminium dakrails.

Klanten kunnen kiezen uit drie motorvarianten: de Energy TCe 115 of Energy TCe 130 benzinemotor met stop-startfunctie, en de Energy dCi 110 dieselmotor die in aanmerking komt voor gereduceerde fiscale bijtelling van 20% bij zakelijk gebruik. De Renault Scénic Série Limitée R-Cinéma is leverbaar voor prijzen vanaf € 27.690. De vijfzitsversie Grand Scénic heeft een meerprijs van € 1.200. De zevenzitsversie is leverbaar voor prijzen vanaf € 29.790. 

Renault lanceert kindvriendelijke Scénic

Recent Content