RENAULT KWID CONCEPT IS PURE FUN


En wie niet verleid wordt door het design, wordt dat misschien door de technologie die meekomt. De KWID Concept heeft namelijk een drone ter beschikking. Daarmee kan je vanop afstand foto’s maken vanuit je wagen, of van je wagen zelf, simpelweg door de connectie te leggen met je tablet. Wij experimenteren binnenkort overigens ook met dat soort technieken voor onze rijtests. RENAULT KWID CONCEPT IS PURE FUN.

Maar behalve leuke foto’s maken kan het ding, flying companion genaamd, ook helpen de verkeerssituatie voor je in te schatten. File? Een ongeval gebeurd? De drone kan je waarschuwen. Een onbekende weg? De drone gaat voorop op verkenning.

LEGOBLOKKEN

Verder maakt Renault gebruik van de bekende designtrekken van het huidige gamma als inspiratie koos om de KWID Concept vorm te geven. Daarbij zien we vooral de opvallende neus met groot Renault-logo er middenin. Daarnaast doet de auto nogal LEGO-achtig aan, vooral de grote wielen doen denken aan de ruimteafdeling van het Deense speelgoedmerk. Doe je de vleugeldeuren open, dan zie je dat Renault ook de wirwar van lijnen van de Initiale Paris heeft overgenomen in de deurpanelen en de zetels.

Bron

 

RENAULT KWID CONCEPT IS PURE FUN

Recent Content