Alles over het opladen van een elektrische auto


  • De laadfactor. Heb je een plek om een ​​elektrische auto op te laden? Kan dit met 220 Volt? Heb je al een laadstation? Heb je deze nodig? Het laadstation zelf kan variëren van 200 tot 750 EUR, afhankelijk van het merk en de functies. De installatiekosten kunnen enorm variëren op basis van het tarief van elektriciens en de mate van herbedrading die nodig is. Deze kosten kunnen variëren van 200 EUR tot enkele duizenden euro’s. Wilt u weten wat er precies allemaal bij komt kijken? Lees dan dit artikel.

Als u van plan bent om het goed te doen met openbare opladers, moet u kijken naar de prijzen voor de stations die u wilt gebruiken. Sommige stations laden per uur, wat na verloop van tijd kan oplopen.

Verouderde technologie: als je je verplicht een gebruikte auto te kopen en deze een paar jaar te laten staan, moet je er rekening mee houden dat de belangrijkste technologie snel verouderd zal raken. Technologie wordt ook verouderd op traditionele gasvoertuigen, maar de effecten worden vergroot voor EV’s omdat de prestaties en het bereik van de batterij snel verbeteren. Neem de 2015 Nissan Leaf bijvoorbeeld. Het heeft een EPA-geschatte 87 km bereik. Het blad 2018 daarentegen heeft een bereik van 151 mijl. Het bereik van de 2018 Chevrolet Bolt is 238 mijl.

http://remcok.sg-host.com/elektrische-auto/

Recent Content