Laadpaal Volkswagen


De laadpaal Volkswagen is belangrijk als je één van de mooie elektrische auto’s van Volkswagen aanschaft. Wij hebben de laadpaal Volkswagen geprobeerd, en zijn tot de conclusie gekomen dat je het best twee eigen opladers kan hebben. Natuurlijk een laadpaal thuis Volkswagen, maar ook een mobiele lader Volkswagen. Hieronder zie je onze twee keuzes, maar ook extra informatie over de laadpaal Volkswagen.

Welke laadpaal Volkswagen is de beste?

Wij hebben gekeken naar de beste laadpalen Volkswagen voor thuisgebruik. Ook de mobiele lader die overal gebruikt kan worden hebben wij onder de loep genomen. Hieronder kan je precies welk type lader je nodig hebt. Wij hebben de beste en meest gebruikte thuislader gevonden voor u. Ook een zeer goedkope mobiele lader kan je hieronder vinden:

  1. Beste thuislader voor de Volkswagen
  2. De goedkoopste mobiele lader voor de Volkswagen (slechts 380 euro)

Laadpaal thuisMobiele oplader

Wil je meer weten over de laadpaal Volkswagen? Wij hebben een artikel geschreven waarin we alles uitleggen over de verschillende mogelijkheden, waar u op moet letten en de praktische aspecten die belangrijk zijn bij de aanschaf. Klik hieronder om dit artikel te lezen:

Laadpas voor uw elektrische Volkswagen nodig?

En voor onderweg heb je natuurlijk ook een goede en betrouwbare laadpas nodig. Het aanbod is enorm, maar wij vertrouwen op de laadpas van VANDEBRON. Een zeer gerenomeerd en voortvarend energiebedrijf, dat het beste met u en het milieu voor heeft. De aangeboden laadpas kan gebruikt worden bij ALLE OPENBARE LAADPALEN van Nederland (en een groot stuk van Europa). Zeer goedkoop, makkelijk te gebruiken, vandaag besteld, morgen in huis!

Lees nu alles over deze laadpas (klik hier)!

Laadpaal Volkswagen e-Golf

 

Vermogen: 136pk (100kW)

Accucapaciteit: 36kWh (32kWh effectief), 2014 model: 26,5kWh

Bereik: 300 km (NEDC), 200 km (praktijk)

Marktintroductie: 2014

Laadsnelheid: 3,7-7,2kW AC, 50kW DC CCS

Gewicht: 1540kg

Lengte x breedte: 4,3 x 1,8 meter

De Volkswagen e-Golf werd in 2014 geïntroduceerd en werd in 2017 vernieuwd. Hij haalt nu een bereik van ongeveer 200 km en rijdt ook iets vlotter. Zo trekt hij op van 0 naar 100 in 9,6 seconden en heeft hij een top van 150 km/u. Hij ondersteunt ook one-pedal driving.

Wat uiterlijk betreft lijkt de e-Golf op een gewone Golf en niet zozeer op een typische elektrische auto. Voor wie niet al te veel wil opvallen kan dat een voordeel zijn. Het ontwerp is dan ook gebaseerd op versies met een brandstofmotor. De e-Golf kan alleen AC-laden met 1-fase, maar heeft wel CCS om te kunnen snelladen (maximaal 50kW).

Laadpaal Volkswagen e-Up

Vermogen: 82pk (60kW)

Accucapaciteit: 20kWh (18,7kWh effectief)

Bereik: 160 km (NEDC), 100 km (praktijk)

Marktintroductie: 2014

Laadsnelheid: 3,7kW AC, 50kW DC CCS

Gewicht: 1229kg

Lengte x breedte: 3,5 x 1,6 meter

De e-Up van Volkswagen is een kleine auto die een beetje vergelijkbaar is met de i-MiEV. Toch heeft Volkswagen gekozen voor een conventionele vormgeving, waardoor je niet direct het idee hebt dat het een EV betreft.

Hij ondersteunt one-pedal driving. Zijn 82pk sterke elektromotor is niet uitzonderlijk krachtig, maar voor zo’n kleine auto trekt hij met 12,4 seconden naar 100 toch sneller op dan je misschien zou denken. Zijn topsnelheid is 130 km/u.

Hij kan maximaal met 3,7kW laden via 1-fase, maar gezien de kleine accu hoeft dat geen groot probleem te zijn. Hij kan snelladen via 50kW met CCS-aansluiting.

Recent Content