Laadpaal Smart


De laadpaal Smart is belangrijk als je één van de mooie elektrische auto’s van Smart aanschaft. Wij hebben de laadpaal Smart geprobeerd, en zijn tot de conclusie gekomen dat je het best twee eigen opladers kan hebben. Natuurlijk een laadpaal thuis Smart, maar ook een mobiele lader Smart. Hieronder zie je onze twee keuzes, maar ook extra informatie over de laadpaal Smart.

Welke laadpaal Smart is de beste?

Wij hebben gekeken naar de beste laadpalen Smart voor thuisgebruik. Ook de mobiele lader die overal gebruikt kan worden hebben wij onder de loep genomen. Hieronder kan je precies welk type lader je nodig hebt. Wij hebben de beste en meest gebruikte thuislader gevonden voor u. Ook een zeer goedkope mobiele lader kan je hieronder vinden:

  1. Beste thuislader voor de Smart
  2. De goedkoopste mobiele lader voor de Smart (slechts 380 euro)

Laadpaal thuisMobiele oplader

Wil je meer weten over de laadpaal Smart? Wij hebben een artikel geschreven waarin we alles uitleggen over de verschillende mogelijkheden, waar u op moet letten en de praktische aspecten die belangrijk zijn bij de aanschaf. Klik hieronder om dit artikel te lezen:

Laadpas voor uw elektrische Smart nodig?

En voor onderweg heb je natuurlijk ook een goede en betrouwbare laadpas nodig. Het aanbod is enorm, maar wij vertrouwen op de laadpas van VANDEBRON. Een zeer gerenomeerd en voortvarend energiebedrijf, dat het beste met u en het milieu voor heeft. De aangeboden laadpas kan gebruikt worden bij ALLE OPENBARE LAADPALEN van Nederland (en een groot stuk van Europa). Zeer goedkoop, makkelijk te gebruiken, vandaag besteld, morgen in huis!

Lees nu alles over deze laadpas (klik hier)!

Laadpaal Smart ForTwo ED

Vermogen: 82pk

Accucapaciteit: 17,6kWh

Bereik: 160 km (NEDC), 100 km (praktijk)

Marktintroductie: 2011

Laadsnelheid: 3,7-4,6kW AC, geen mogelijkheid voor DC snelladen

Gewicht: 985kg

Lengte x breedte: 2,7 x 1,7 meter

Bijzonder: Ook beschikbaar als cabrio

De Smart ForTwo is een zeer compacte elektrische auto die vooral bedoeld is voor stadsverkeer. Je ziet hem dan ook vaak in steden als deelauto (van bijvoorbeeld Car2Go). Het model kwam oorspronkelijk in 2004 op de markt onder de naam Smart CityCoupé, maar het concept werd later gesplitst in een ForTwo en ForFour. Oftewel voor twee of vier personen. Sinds 2011 zijn er elektrische versies beschikbaar (Electric Drive). Hij kan maximaal 130 km per uur. Alleen 1 fase-laden wordt ondersteund – snelladen is niet mogelijk, maar zou wel als een toekomstige update worden toegevoegd.

Laadpaal Smart ForFour ED

Vermogen: 82pk

Accucapaciteit: 17,6kWh

Bereik: 155 km (NEDC), 90 km (praktijk)

Marktintroductie: 2014

Laadsnelheid: 3,7-4,6kW AC, geen mogelijkheid voor DC snelladen

Gewicht: 985kg

Lengte x breedte: 2,7 x 1,7 meter

De Smart ForFour is de vierpersoonsversie van de ForTwo. Ook dit model werd aanvankelijk geleverd met verbrandingsmotor, maar is sinds 2014 exclusief als elektrisch model beschikbaar. In 2017 verscheen een vernieuwde versie.

Recent Content