Laadpaal PORSCHE CAYENNE E-HYBRID


Wij zijn op zoek gegaan naar de beste en goedkoopste laadpaal PORSCHE CAYENNE E-HYBRID. Voor het opladen van de PORSCHE CAYENNE E-HYBRID kan je natuurlijk gebruik maken van de openbare laadpalen. Wij hebben specifiek gekeken wat de beste laadpaal voor thuis is, en wat de goedkoopste mobiele lader voor onderweg is. Ook kan een goede laadpas PORSCHE CAYENNE E-HYBRID niet ontbreken. Hieronder vind je meer informatie over jouw laadpaal thuis PORSCHE CAYENNE E-HYBRID.

Kies jouw beste laadpaal PORSCHE CAYENNE E-HYBRID

Bijna ieder gerenommeerd automerk heeft tegenwoordig een elektrische variant. Dus heb je ook een laadpaal thuis PORSCHE CAYENNE E-HYBRID nodig. En de verkoop van elektrische auto’s zal waarschijnlijk alleen maar toenemen. Het spreekt voor zich dat die elektrische auto’s natuurlijk ook moeten worden opgeladen. Het aantal publieke laadpalen zal in de toekomst dus zeker toenemen. Toch zal het nog wel even duren voordat iedere locatie beschikt over een oplaadpaal. Soms is het zelfs echt zoeken naar een (beschikbare) laadpaal PORSCHE CAYENNE E-HYBRID. Een laadpaal thuis is dan de ultieme oplossing. Ook de mobiele lader PORSCHE CAYENNE E-HYBRID is essentieel.

Laadpaal thuis en/of mobiele oplader voor de PORSCHE CAYENNE E-HYBRID

Wij hebben gekeken naar de beste laadpaal PORSCHE CAYENNE E-HYBRID voor thuisgebruik. Ook de mobiele lader PORSCHE CAYENNE E-HYBRID die overal gebruikt kan worden hebben wij onder de loep genomen. Hieronder kan je precies welk type lader je nodig hebt. Wij hebben de beste en meest gebruikte thuislader gevonden voor u. Ook een zeer goedkope mobiele lader kan je hieronder vinden:

  1. Beste thuislader voor de PORSCHE CAYENNE E-HYBRID
  2. De goedkoopste mobiele lader voor de PORSCHE CAYENNE E-HYBRID (slechts 380 euro)

Laadpaal thuisMobiele lader

Wil je meer weten over de laadpaal PORSCHE CAYENNE E-HYBRID? Wij hebben hieronder alles uitgelegd over de verschillende mogelijkheden, waar u op moet letten en de praktische aspecten die belangrijk zijn bij de aanschaf.

Laadpas PORSCHE CAYENNE E-HYBRID nodig?

En voor onderweg heb je natuurlijk ook een goede en betrouwbare laadpas PORSCHE CAYENNE E-HYBRID nodig. Het aanbod is enorm, maar wij vertrouwen op de laadpas van VANDEBRON. Een zeer gerenomeerd en voortvarend energiebedrijf, dat het beste met u en het milieu voor heeft. De aangeboden laadpas PORSCHE CAYENNE E-HYBRID kan gebruikt worden bij ALLE OPENBARE LAADPALEN van Nederland (en een groot stuk van Europa). Zeer goedkoop, makkelijk te gebruiken, vandaag besteld, morgen in huis!

Lees nu alles over deze laadpas (klik hier)!

Oplaadpaal PORSCHE CAYENNE E-HYBRID

Om je PORSCHE CAYENNE E-HYBRID optimaal en zonder stress te kunnen rijden, wil je natuurlijk dat de accu zoveel mogelijk is opgeladen. Een eigen oplaadpaal PORSCHE CAYENNE E-HYBRID zal jouw autorijd-plezier een stuk groter maken. Je hoeft dan immers niet meer op je beurt te wachten totdat er een plek vrij is of te balen dat de laadpaal bezet is. En het mooie is dat een laadpaal thuis helemaal niet zoveel geld hoeft te kosten. Sterker nog, een laadpaal thuis PORSCHE CAYENNE E-HYBRID is uiteindelijk vaak goedkoper dan je denk.

Oplaadpaal PORSCHE CAYENNE E-HYBRID voor thuis

Een thuislader PORSCHE CAYENNE E-HYBRID kun je zelf samenstellen. Hierdoor zorg je dat het oplaadpunt voor je elektrische PORSCHE CAYENNE E-HYBRID helemaal past bij jouw wensen. Je kiest gewoon je eigen laadpunt configuratie. Deze wordt heel duidelijk en makkelijk aangeboden bij VanDeBron. De stappen die je maakt bij je keuze, hebben wij hieronder uitgelegd.

Oplaadpunt bekabeling

De eerste drie makkelijke vragen die je jezelf wil stellen zijn:

  • Wil je een oplaadpunt met vaste kabel of liever één zonder vaste kabel?
  • En welke in welke kleur wil je het oplaadpunt… wit of antraciet?
  • Wil je oplaadpunt met vaste kabel… hoe lang moet die kabel zijn? 5 meter of 8 meter?

Oplaadpunt bevestiging

Hier kun je kiezen uit twee manieren: Je kunt het laadpunt direct aan de muur laten bevestigen of, als je een losstaand oplaadpunt prettiger of mooier vindt, je kunt kiezen voor een paal.

Oplaadpunt installatie

Je zult de thuislader PORSCHE CAYENNE E-HYBRID moeten laten installeren en dit kun je laten doen door afname van een basispakket waarbij je kunt kiezen uit drie keuzepakketten. De pakketten onderling verschillen vaak in lengte qua aanlegkabels en eventuele graafwerkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden.

Oplaadpunt service en abonnementen

Uiteraard wil je altijd een werkend laadpunt voor je PORSCHE CAYENNE E-HYBRID. Immers, als je je elektrische auto niet kunt opladen, dan kun je ook niet rijden. Of je moet op zoek gaan naar een openbaar oplaadpunt en daar heb je geen thuisoplaadpaal PORSCHE CAYENNE E-HYBRID voor aangeschaft. Een goede service bij storingen of problemen is dus van cruciaal belang.

Oplaadpunt vermogen

Het vermogen van de laadpaal of oplaadpunt is eigenlijk de belangrijkste keuze moet maken. Er zijn vier vermogens waaruit je kunt kiezen:

  • 3,7 kW, 1-fase 16A
  • 7,4 kW 1-fase 32A
  • 11 kW 3-fase 16A
  • 22 kW 3-fase 32A

Het verschil in deze keuzes uit zich in de oplaadsnelheid. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller jouw PORSCHE CAYENNE E-HYBRID is opgeladen. Bepalend hierin is ook de accu capaciteit van je auto. Want die capaciteit wil je optimaal benutten. Kijk daarom op onze specifieke pagina over de PORSCHE CAYENNE E-HYBRID voor alle informatie, ook de accu capaciteit.

Afhankelijk van de capaciteit die “vol” geladen moet worden, duurt het een aantal uur voordat je weer met een volle accu kunt rijden. Je kunt er vanuit gaan dat één kW gelijk staat aan één uur. Hieronder worden de één en ander nader toegelicht:

3,7 kW, 1-fase 16A

De 3,7 kilowatt (kW) oplaadpunt levert 16 Ampère (A). Ampère is de benaming (eenheid) van stroom. In Nederland staat op een doorsnee elektriciteitsgroep 16A. Deze levert 230 Volt, de benaming (eenheid) van spanning. Het oplaadvermogen is in dit geval 230(V) x 16(A) = 3680 Watt (afgerond dus 3,7kW).
Stel dat je elektrische PORSCHE CAYENNE E-HYBRID een accu capaciteit heeft van 74 kW, dan deel je 74 door het oplaadvermogen (3,7). Dit is 20. Het zal dus minimaal 20 uur duren voordat een volledig lege accu weer helemaal is opgeladen.

7,4 kW 1-fase 32A

Hier hebben we het over 32 Ampère. 32 x 230(V) is een oplaadvermogen van maar liefst 7360 Watt. Dit afgerond 7,4 kW.
Als we nu uitgaan van een accu capaciteit in jouw PORSCHE CAYENNE E-HYBRID van 74 kW, en je deelt dit door het oplaadvermogen 7,4, dan duurt een volledige oplaadbeurt ongeveer 10 uur.

11 kW 3-fase 16A

Nog een voorbeeld met nog meer vermogen, en wel op een 3-fase aansluitpunt. Dit vermogen vraagt om een 3-fase aansluiting omdat het 11 kW teveel is voor 1-fase. De som is hetzelfde: 16 Ampère x 230 (V) op 3 fases dus x 3. 16 x 230 x 3 = 11040 Watt. Afgerond dus 11 kW.
Weer gaan we uit dat jouw PORSCHE CAYENNE E-HYBRID een accu capaciteit heeft van 74 kW. Delen we dit nu door het oplaadvermogen van 11, dan duurt het opladen van een de lege accu slechts 6,7 uur.

22 kW 3-fase 32A

Tot slot nog een laatste voorbeeld… 32 Ampère x 230 (V) x 3 (fase) = 22080 Watt. Dus 22 kW. Hier deel je de 74 kW van de accu capaciteit door 22 en jouw elektrische PORSCHE CAYENNE E-HYBRID is in ongeveer 3,4 uur volledig opgeladen.
Dus ga je een laadpaal kopen, dan is het belangrijk om vooraf te bepalen hoeveel oplaadvermogen je wilt.

Laadpaal kopen PORSCHE CAYENNE E-HYBRID

Nu je weet waar je op moet letten bij het aanschaffen van een laadpaal thuis, dan kun je je gaan oriënteren over waar je het oplaadpunt wilt plaatsen en hoe je deze kunt regelen. Het bedrijf die het oplaadpunt voor jouw PORSCHE CAYENNE E-HYBRID komt installeren, zal ook altijd eerst kijken of jouw wensen mogelijk zijn. Het kan voorkomen dat er iets moet worden aangepast op, bijvoorbeeld, jouw netaansluiting. Wil je een laadpaal kopen PORSCHE CAYENNE E-HYBRID? Laat je vooraf goed informeren.

Offerte aanvraag voor een laadpaal PORSCHE CAYENNE E-HYBRID

Een thuislader PORSCHE CAYENNE E-HYBRID kun je door meerdere bedrijven laten plaatsen. Het is dan ook slim om vooraf een aantal bedrijven te benaderen en een offerte te laten uitbrengen. Vergelijk de offertes niet alleen op prijs maar ook op service, mogelijkheden, ervaring met het plaatsen van laadpalen thuis, abonnementen en eventuele andere extra’s en mogelijkheden. Vraag nu je offerte aan!

Inventarisering voor plaatsen van laadpaal thuis PORSCHE CAYENNE E-HYBRID

Sommige bedrijven geven bij de offerte aanvraag een globale prijsindicatie af. Pas nadat zij bij jou langs zijn geweest, kunnen zij een gedetailleerde offerte maken. Dit is natuurlijk ook wel logisch. Pas bij een goede inventarisatie kunnen zij een inschatting maken van de noodzakelijke werkzaamheden om de thuislader PORSCHE CAYENNE E-HYBRID te plaatsen. Je hebt dan ook minder kans dat je achteraf een grote post “onvoorziene kosten” krijgt voorgeschoteld.

Het plaatsen van het laadpaal PORSCHE CAYENNE E-HYBRID

Zodra jij akkoord hebt gegeven aan de organisatie die het thuisoplaadpunt voor jouw PORSCHE CAYENNE E-HYBRID mag installeren, dan kunnen de werkzaamheden beginnen. Zorg dat je eventuele aanpassingen die je zelf hebt moeten doorvoeren, ook daadwerkelijk ruim van tevoren hebt gedaan of hebt laten doen. Bijvoorbeeld aanpassen van een netaansluiting. Als jouw huidige elektriciteitsvoorziening niet beschikt over de juiste fases, dan moet je dit laten aanpassen. Als je dit niet doet, dan loop je het risico dat de stoppen springen zodra jij je PORSCHE CAYENNE E-HYBRID aan het laadpunt koppelt.

Aanpassingen die nodig zijn

Het aanpassen van je elektriciteitsgroepen doe je via de netwerkbeheerder van jouw elektriciteit. Een ander voorbeeld… Als er extra graafwerkzaamheden verricht moeten worden om de kabel aan te leggen voor de laadpaal, dan kan het handig zijn om eventuele tegels alvast aan de kant te leggen. Bespreek dit soort zaken altijd vooraf met de leverancier van jouw laadpaal thuis.

Ga voor het bedrijf waar jij een goed gevoel bij hebt en die transparant is in de prijsstelling en de overige gang van zaken. Een goede laadpaal PORSCHE CAYENNE E-HYBRID met een prettige service en duidelijke afspraken, is van groter belang dan de allerlaagste prijs.

Laadpaal thuis kosten

De totale kosten met betrekking tot een thuis-oplaadpunt voor jouw PORSCHE CAYENNE E-HYBRID, is onder te verdelen in drie onderdelen: De investering, de maandelijkse kosten en de eventuele extra kosten. Hieronder een kleine toelichting van de laadpaal thuis kosten.

De investering

Hoewel het elektrisch rijden zelf uiteraard vele malen goedkoper is dan het rijden op benzine, is er wel een investering voor nodig als je thuis een laadpaal of oplaadpunt wilt hebben. Deze investering verdient zich op den duur wel terug. Ook is het goedkoper om je PORSCHE CAYENNE E-HYBRID op thuis op te laden dan bij een openbaar oplaadpunt. Je betaalt immers geen extra kosten voor het gebruik van het oplaadpunt. Dat heb je bij de investering al gedaan. De investeringskosten voor een laadpaal thuis voor je PORSCHE CAYENNE E-HYBRID, zijn uiteraard sterk afhankelijk van de organisatie bij wie je de thuislader afneemt. Vraag dus vooral offertes aan om inzicht te krijgen in de investeringskosten.

De maandelijkse kosten

Heb je éénmaal de investering gedaan, dan kan de kostenbesparing van start gaan. De maandelijkse laadpaal thuis kosten beperken zich eigenlijk alleen tot de kosten voor energie. Dit verbruik betaal je aan de energieleverancier. Hier valt zelfs nog een extra besparing aan te koppelen. Krijg je de energie bijvoorbeeld via zonnepanelen, dan bespaar je nog meer op je maandelijkse kosten en wordt het elektrisch rijden in jouw PORSCHE CAYENNE E-HYBRID nog voordeliger.

De extra kosten

Extra, maandelijkse, kosten zijn onder andere abonnementskosten voor een eventuele laadpas en/of servicekosten. Dit is natuurlijk ook verschillend bij diverse aanbieders. Kosten voor een laadpas betaal je meestal per maand, waarbij je dan geen extra kosten per laadsessie betaalt. Dit geldt dan voor alle oplaadpunten, dus ook openbare laadpalen, en meestal in een groot deel van Europa. Je kunt jouw PORSCHE CAYENNE E-HYBRID dan onbeperkt aansluiten. Houd er wel rekening mee dat je op openbare punten wel betaalt voor de dienstverlening van de laadpaal-exploitant en de stroom.

Laadpas PORSCHE CAYENNE E-HYBRID

Je kunt het opladen van je auto koppelen aan een laadpas PORSCHE CAYENNE E-HYBRID. Deze pas koppel je vervolgens aan je laadpaal thuis. Deze koppeling maakt het mogelijk om ervoor te zorgen dat alleen jij gebruik kunt maken van de laadpaal.

Laadpas kopen PORSCHE CAYENNE E-HYBRID

Voor een laadpas betaal je meestal een klein, maandelijks bedrag. Je koopt een laadpas onder andere bij de organisatie waar je jouw thuislaadpaal hebt aangeschaft. De maandelijkse abonnementskosten zijn kosten die bijvoorbeeld worden gemaakt ten behoeve van de registratie van jouw laadmomenten. Met een laadpas PORSCHE CAYENNE E-HYBRID kun je overigens bij alle openbare oplaadpunten terecht. Vaak ook in meerdere Europese landen.

Laadpaal PORSCHE CAYENNE E-HYBRID openstellen voor ander laadpassen

Als je thuis een laadpaal hebt laten installeren, dan is deze uiteraard met name voor jouw PORSCHE CAYENNE E-HYBRID bedoeld. Het is echter vaak ook mogelijk om de laadpaal open te zetten voor anderen. Dit dient dan vooraf te worden ingesteld. Je kunt andere laadpassen toegang geven tot jouw laadpunt. Je kunt hier zelfs een apart tarief voor laten instellen.

Apps voor opladen PORSCHE CAYENNE E-HYBRID

Om je te informeren over mogelijkheden om je PORSCHE CAYENNE E-HYBRID op te laden, zijn verschillende Apps beschikbaar. In de App Store en in Google Play kun je deze Apps vinden en downloaden.

Laadpalen App

Je vindt hier onder andere informatie over openbare oplaadpunten die zich in de nabije omgeving bevinden. Ook de bijbehorende laadtarieven per oplaadpaal worden weergegeven. Want dit kan per laadpaal verschillen.

Laadpunten App

Vaak kun je de laadpunten App ook koppelen aan een parkeer-account. Dit is handig omdat je dan zowel de kosten van het parkeren als van het opladen met één handeling kunt afrekenen. Andere functionaliteiten van de laadpaal App geven je meer inzicht in de energieverbruik van je PORSCHE CAYENNE E-HYBRID en de kosten van laadsessies.

Conclusie opladen PORSCHE CAYENNE E-HYBRID

Of het nu gaat om een laadpaal PORSCHE CAYENNE E-HYBRID waarbij je een laadpas PORSCHE CAYENNE E-HYBRID nodig hebt, of gewoon een laadpaal thuis PORSCHE CAYENNE E-HYBRID, laat je altijd goed informeren. De goedkoopste mobiele lader PORSCHE CAYENNE E-HYBRID is ook een goede optie. Wat je ook kiest, jouw elektrische auto heeft de toekomst!

Recent Content