Laadpaal Mitsubishi


De laadpaal Mitsubishi is belangrijk als je één van de mooie elektrische auto’s van Mitsubishi aanschaft. Wij hebben de laadpaal Mitsubishi geprobeerd, en zijn tot de conclusie gekomen dat je het best twee eigen opladers kan hebben. Natuurlijk een laadpaal thuis Mitsubishi, maar ook een mobiele lader Mitsubishi. Hieronder zie je onze twee keuzes, maar ook extra informatie over de laadpaal Mitsubishi.

Welke laadpaal Mitsubishi is de beste?

Wij hebben gekeken naar de beste laadpalen Mitsubishi voor thuisgebruik. Ook de mobiele lader die overal gebruikt kan worden hebben wij onder de loep genomen. Hieronder kan je precies welk type lader je nodig hebt. Wij hebben de beste en meest gebruikte thuislader gevonden voor u. Ook een zeer goedkope mobiele lader kan je hieronder vinden:

  1. Beste thuislader voor de Mitsubishi
  2. De goedkoopste mobiele lader voor de Mitsubishi (slechts 380 euro)

Laadpaal thuisMobiele oplader

Wil je meer weten over de laadpaal Mitsubishi? Wij hebben een artikel geschreven waarin we alles uitleggen over de verschillende mogelijkheden, waar u op moet letten en de praktische aspecten die belangrijk zijn bij de aanschaf. Klik hieronder om dit artikel te lezen:

Laadpas voor uw elektrische Mitsubishi nodig?

En voor onderweg heb je natuurlijk ook een goede en betrouwbare laadpas nodig. Het aanbod is enorm, maar wij vertrouwen op de laadpas van VANDEBRON. Een zeer gerenomeerd en voortvarend energiebedrijf, dat het beste met u en het milieu voor heeft. De aangeboden laadpas kan gebruikt worden bij ALLE OPENBARE LAADPALEN van Nederland (en een groot stuk van Europa). Zeer goedkoop, makkelijk te gebruiken, vandaag besteld, morgen in huis!

Lees nu alles over deze laadpas (klik hier)!

Laadpaal Mitsubishi i-MiEV

Vermogen: 63pk (47kW)

Accucapaciteit: 15kWh

Bereik: 100 km (EPA)

Marktintroductie: 2010

Laadsnelheid: 3,6kW AC (Type 1), 40kW DC Chademo

Gewicht: 1010kg

Lengte x breedte: 3,5 x 1,5 meter

Bijzonder: Eerste EV in massaproductie

De Mitsubishi iMiEV bestaat al sinds 2010 en was één van de eerste 100% elektrische auto’s in de Benelux. Het is een vrij kleine auto, vergelijkbaar met een Citroën C1, maar daardoor is hij voor een EV wel relatief licht. Van de 16kWh-accu is 15kWh capaciteit beschikbaar en daarmee komt hij circa 90km ver. Citroën en Peugeot maken zelf momenteel geen elektrische auto’s, maar dankzij een samenwerkingsverband tussen de PSA-groep en Mitsubishi is de iMiEV ook via die automerken beschikbaar, maar dan als respectievelijk C-Zero en iOn.

Toen de iMiEV in 2010 in Japan op de markt werd gebracht, was hij de eerste elektrische auto die in massaproductie ging – eerdere EV’s werden slechts op kleine schaal geproduceerd. Op basis van cijfers van halverwege 2016 is de auto vooral populair in Japan, Noorwegen, Frankrijk en Duitsland – destijds waren er wereldwijd zo’n 38.000 van verkocht (waarvan ruim een kwart in Japan).

De auto maakt gebruik van een Type 1-stekker en kan alleen 1-fase-laden. Hij kan wel DC-snelladen via Chademo.

Recent Content