Laadpaal Mercedes


De laadpaal Mercedes is belangrijk als je één van de mooie elektrische auto’s van Mercedes aanschaft. Wij hebben de laadpaal Mercedes geprobeerd, en zijn tot de conclusie gekomen dat je het best twee eigen opladers kan hebben. Natuurlijk een laadpaal thuis Mercedes, maar ook een mobiele lader Mercedes. Hieronder zie je onze twee keuzes, maar ook extra informatie over de laadpaal Mercedes.

Welke laadpaal Mercedes is de beste?

Wij hebben gekeken naar de beste laadpalen Mercedes voor thuisgebruik. Ook de mobiele lader die overal gebruikt kan worden hebben wij onder de loep genomen. Hieronder kan je precies welk type lader je nodig hebt. Wij hebben de beste en meest gebruikte thuislader gevonden voor u. Ook een zeer goedkope mobiele lader kan je hieronder vinden:

  1. Beste thuislader voor de Mercedes
  2. De goedkoopste mobiele lader voor de Mercedes (slechts 380 euro)

Laadpaal thuisMobiele oplader

Wil je meer weten over de laadpaal Mercedes? Wij hebben een artikel geschreven waarin we alles uitleggen over de verschillende mogelijkheden, waar u op moet letten en de praktische aspecten die belangrijk zijn bij de aanschaf. Klik hieronder om dit artikel te lezen:

Laadpas voor uw elektrische Mercedes nodig?

En voor onderweg heb je natuurlijk ook een goede en betrouwbare laadpas nodig. Het aanbod is enorm, maar wij vertrouwen op de laadpas van VANDEBRON. Een zeer gerenomeerd en voortvarend energiebedrijf, dat het beste met u en het milieu voor heeft. De aangeboden laadpas kan gebruikt worden bij ALLE OPENBARE LAADPALEN van Nederland (en een groot stuk van Europa). Zeer goedkoop, makkelijk te gebruiken, vandaag besteld, morgen in huis!

Lees nu alles over deze laadpas (klik hier)!

Laadpaal Mercedes EQC 400 4matic

Vermogen: 408pk (300kW)

Accucapaciteit: 80kWh

Bereik: 400 km (WLTP)

Marktintroductie: 2019

Laadsnelheid: 3,7-11kW AC (Type 1), 150kW DC CCS

Gewicht: 2425kg

Lengte x breedte: 4,7 x 1,9 meter

Tijdens de autosalon van Parijs in 2016 werd de toekomst van Mercedes gepresenteerd; de elektrische EQ-serie. De EQC is het eerste model in de reeks en de C verwijst naar het segment waar deze in staat. Het is een compacte SUV, die wat wegheeft van de GLC. Het model heeft een 80kWh-accu en twee elektromotoren op de voor- en achteras (AWD). Via flippers aan het stuur kan de mate van regeneratie bepaald worden (hard afremmen of uitrollen). De auto heeft de voor Mercedes-kenmerkende gril, maar deze is afgevlakt. De voorlampen zijn via een lichtgevende streep aan de bovenkant met elkaar verbonden. Medio 2020 verschijnen er twee andere varianten; de EQA en EQS.

Recent Content