Laadpaal Kia


De laadpaal Kia is belangrijk als je één van de mooie elektrische auto’s van Kia aanschaft. Wij hebben de laadpaal Kia geprobeerd, en zijn tot de conclusie gekomen dat je het best twee eigen opladers kan hebben. Natuurlijk een laadpaal thuis Kia, maar ook een mobiele lader Kia. Hieronder zie je onze twee keuzes, maar ook extra informatie over de laadpaal Kia.

Welke laadpaal Kia is de beste?

Wij hebben gekeken naar de beste laadpalen Kia voor thuisgebruik. Ook de mobiele lader die overal gebruikt kan worden hebben wij onder de loep genomen. Hieronder kan je precies welk type lader je nodig hebt. Wij hebben de beste en meest gebruikte thuislader gevonden voor u. Ook een zeer goedkope mobiele lader kan je hieronder vinden:

  1. Beste thuislader voor de Kia
  2. De goedkoopste mobiele lader voor de Kia (slechts 380 euro)

Laadpaal thuisMobiele oplader

Wil je meer weten over de laadpaal Kia? Wij hebben een artikel geschreven waarin we alles uitleggen over de verschillende mogelijkheden, waar u op moet letten en de praktische aspecten die belangrijk zijn bij de aanschaf. Klik hieronder om dit artikel te lezen:

Laadpas voor uw elektrische Kia nodig?

En voor onderweg heb je natuurlijk ook een goede en betrouwbare laadpas nodig. Het aanbod is enorm, maar wij vertrouwen op de laadpas van VANDEBRON. Een zeer gerenomeerd en voortvarend energiebedrijf, dat het beste met u en het milieu voor heeft. De aangeboden laadpas kan gebruikt worden bij ALLE OPENBARE LAADPALEN van Nederland (en een groot stuk van Europa). Zeer goedkoop, makkelijk te gebruiken, vandaag besteld, morgen in huis!

Lees nu alles over deze laadpas (klik hier)!

Laadpaal Kia e-Niro EV

Vermogen: 204pk (150kW)

Accucapaciteit: 39 / 64 kWh

Bereik: 289 km / 455 km (WLTP)

Marktintroductie: 2018

Laadsnelheid: 3,6-7,6kW AC, 50-100kW DC

Gewicht: 1737kg

Lengte x breedte: 4,3 x 1,8 meter

De e-Niro is technisch gezien vrijwel identiek aan de Kona. Het interieur en exterieur is wel wat anders, evenals het gewicht.

Laadpaal Kia Soul EV

Vermogen: 110pk (81kW)

Accucapaciteit: 27kWh

Bereik: 250 km (NEDC), 160 km (praktijk)

Marktintroductie: 2017

Laadsnelheid: 3,6-6,6kW AC (Type 1), 50-150kW DC Chademo

Gewicht: 1480kg

Lengte x breedte: 4,1 x 1,8 meter

De Kia Soul EV bestaat al sinds 2014, maar werd in 2017 vernieuwd en kwam toen pas in de Benelux op de markt. In 2019 verschijnt een nieuw ‘2020’-model. Ook de Soul EV is een aangepaste versie van de oorspronkelijke Soul op fossiele brandstof. Hij heeft 110pk (81kW) vermogen, een topsnelheid van 145 km/u en trekt in 11,2 seconden op naar 100 km/u. Hij is iets goedkoper dan veel andere EV’s, maar hij valt dan ook niet echt op met zijn specificaties. Die lopen wat achterop in vergelijking met andere recente auto’s. Zo heeft hij geen CCS, maar gebruikt hij de oudere Chademo-aansluiting voor het snelladen (het 2020 model krijgt waarschijnlijk wel een CCS-aansluiting). Net als de andere modellen van de Koreanen kan hij alleen op 1-fase AC-laden.

Recent Content