Laadpaal Hyundai


De laadpaal Hyundai is belangrijk als je één van de mooie elektrische auto’s van Hyundai aanschaft. Wij hebben de laadpaal Hyundai geprobeerd, en zijn tot de conclusie gekomen dat je het best twee eigen opladers kan hebben. Natuurlijk een laadpaal thuis Hyundai, maar ook een mobiele lader Hyundai. Hieronder zie je onze twee keuzes, maar ook extra informatie over de laadpaal Hyundai.

Welke laadpaal Hyundai is de beste?

Wij hebben gekeken naar de beste laadpalen Hyundai voor thuisgebruik. Ook de mobiele lader die overal gebruikt kan worden hebben wij onder de loep genomen. Hieronder kan je precies welk type lader je nodig hebt. Wij hebben de beste en meest gebruikte thuislader gevonden voor u. Ook een zeer goedkope mobiele lader kan je hieronder vinden:

  1. Beste thuislader voor de Hyundai
  2. De goedkoopste mobiele lader voor de Hyundai (slechts 380 euro)

Laadpaal thuisMobiele oplader

Wil je meer weten over de laadpaal Hyundai? Wij hebben een artikel geschreven waarin we alles uitleggen over de verschillende mogelijkheden, waar u op moet letten en de praktische aspecten die belangrijk zijn bij de aanschaf. Klik hieronder om dit artikel te lezen:

Laadpas voor uw elektrische Hyundai nodig?

En voor onderweg heb je natuurlijk ook een goede en betrouwbare laadpas nodig. Het aanbod is enorm, maar wij vertrouwen op de laadpas van VANDEBRON. Een zeer gerenomeerd en voortvarend energiebedrijf, dat het beste met u en het milieu voor heeft. De aangeboden laadpas kan gebruikt worden bij ALLE OPENBARE LAADPALEN van Nederland (en een groot stuk van Europa). Zeer goedkoop, makkelijk te gebruiken, vandaag besteld, morgen in huis!

Lees nu alles over deze laadpas (klik hier)!

Laadpaal Hyundai Ioniq Electric

Vermogen: 120pk (88kW)

Accucapaciteit: 28kWh / 38kWh

Bereik: 200 km / 310km

Marktintroductie: 2016 / 2019

Laadsnelheid: 3,6-6,6kW AC, 50-100kW DC

Gewicht: 1420kg

Lengte x breedte: 4,5 x 1,8 meter

Bijzonder: Zeer energiezuinig

De Hyundai Ioniq is niet alleen leverbaar als elektrisch model, maar ook als hybride en plug-in. De EV-versie, de Electric, is te herkennen aan de egale plastic grille in plaats van een raster aan de voorzijde. Het model is dus van oorsprong niet ontwikkeld als 100% elektrische auto.

De Ioniq ondersteunt CCS, wat hoge laadsnelheden van 70 tot 100kW mogelijk maakt, maar het aantal snelladers die dat ondersteunen is nog beperkt. Hij valt op met zijn 28kWh-accu waarmee dankzij de lage luchtweerstand en zuinig energieverbruik toch een redelijk aantal kilometers gereden kan worden. Met een vanafprijs van circa € 34.000 is hij ook relatief betaalbaar als middelgrote EV.

In 2019 wordt er een versie met een grotere accu verwacht, maar deze zal niet zo groot zijn als die van de recent aangekondigde Kona (het ontwerp van de Ioniq staat dat niet toe). Vermoedelijk wordt het iets in orde van 40kWh.

Laadpaal Hyundai Kona Electric

 

Vermogen: 135pk (99kW)

Accucapaciteit: 39 / 64 kWh

Bereik: 289 km / 449 km (WLTP)

Marktintroductie: 2018

Laadsnelheid: 3,6-7,6kW AC, 50-100kW DC

Gewicht: 1685kg

Lengte x breedte: 4,2 x 1,8 meter

Net als bij de Ioniq is de recent aangekondigde Hyundai Kona ook in drie varianten beschikbaar: benzine, hybride en volledig elektrisch. De compacte SUV is leverbaar met een 39kWh-accu met een bereik van 300 km (WLTP) en een grotere 64kWh-accu met een beloofde actieradius van 450 km. Praktijktests tonen aan dat dit ook redelijk klopt, al is het bereik natuurlijk wat lager als er voornamelijk snelwegkilometers worden gemaakt.

Hij heeft een vermogen van 204pk (150kW) en accelereert in 7,6 seconden van 0 naar 100 km/u. De topsnelheid bedraagt 167 km/u. Achter het stuur bevindt zich een digitaal scherm met snelheidsmeters en rechts daarvan zit het scherm met een infotainmentsysteem dat compatibel is met Apple CarPlay. Navigatie is niet standaard, maar als optie beschikbaar in combinatie met een iets groter scherm. De Kona Electric ondersteunt DC-snelladen en kan volgens zeggen in minder dan een uur tot 80% volgeladen worden via een 100kW DC-snellader (effectief 77kW). Voor thuisladen en publieke laadpalen is de auto beperkt tot 1-fase-laden met 3,6 tot 7,6kW.

Recent Content