Hummer (her)leeft! En is elektrisch


Wie had ooit gedacht dat Hummer, ruim 3 jaar nadat het op de fles ging, nog eens terug zou komen als EV? Soort van. Hummer (her)leeft! En is elektrisch.

De brommobielenmarkt is, ondanks de ondergang van Robbin Robijn, nog steeds booming. Er is ondanks de crisisberichten nog steeds veel geld in Nederland, en kennelijk wil een deel van de bevolking dat geld op een brom-/scootmobiel stukslaan.

Vanaf 4 oktober (De Bijenkorf, pagina 63) heb je de kans om voor een lekker onderscheidende elektrische mini-Hummer (3,10 meter x 1,48 meter) met standaard stoelverwarming en een ‘verstelbaar stuurkolom’ (sic) te kiezen bij het welbekende luxewarenhuis, dat binnenkort zo veel vestigingen gaat sluiten. En dat voor maar 17.000 euro!

Ik bedoel, als ik moest kiezen tussen een vijfdeurs Ford Fiesta met 100 pk of zo’n gerse mini-HUmmer, dan wist ik het ook wel! Het karretje, dat een topsnelheid van 40 km/u en een maximumbereik van 60 km heeft wordt gedistribueerd door Mango e-mobilty, een andere toko dan deze Mango?

bron

Hummer (her)leeft! En is elektrisch.

Recent Content