Honda Vision XS-1: schuifdeuren galore


Moeders in crossovers die op parkeerplaatsen met hun deuren altijd vervelend dicht bij jouw lak in de buurt komen, vervelend nietwaar? Honda ziet een toekomst voor zich waarin we deuren van familiebakken voortaan openschuiven in plaats van openklappen. Honda Vision XS-1: schuifdeuren galore.

Op het Indiase Auto Expo in New Delhi heeft Honda het doek van Vision XS-1 getrokken. Een vrij hoge auto waarbij de B-stijl volledig ontbreekt waardoor er een behoorlijke opening ontstaat als de schuifdeuren open staan. Of het realistisch is, een auto zonder b-stijl? Bij de meeste concepts zónder zit-ie er later toch gewoon weer in, want dat is wel zo stevig. Met de Ford B-Max als uitzondering, daar lukte het wel door de b-stijl te integreren in de deur.

De Vision XS-1 heeft drie zitrijen en zeven zitplaatsen. De twee achterste zitrijen kunnen volledig naar beneden geklapt worden. Verder specs geeft Honda niet, maar dat zou ook volstrekt overbodig zijn, want dit crossovertje met minimalistische koplampen en slingerende achterlichten is vooral gemaakt om de nieuwe Exciting H Design-ontwerpstijl te laten zien. Toekomstige Honda gaan er dus ZO uitzien.

Bron

 

Honda Vision XS-1: schuifdeuren galore.

Recent Content