Honda, breng de nieuwe Civic Coupé naar Nederland


Dan beloven we nooit meer iets naars te zeggen over de reguliere Civic. Deal? Honda, breng de nieuwe Civic Coupé naar Nederland.

Hier in Europa krijgen we de Civic als hatchback en Tourer, terwijl de coupé ons onthouden wordt. Die schijnen we hier niet zoveel te kopen (vandaar ook dat Hyundai in NL deze maand is gestopt met de Genesis Coupé).

Desalniettemin geven we de 2014-versie van de Civic Coupé, waarvan Honda vandaag de eerste afbeelding naar buiten heeft gebracht, graag een portie aandacht. Te zien is een kofferklep met een iets andere vorm, aangevuld met een forse spoiler. De achterbumper heeft een redesign gekregen en wordt onderaan vergezeld door een kleine diffuser. Ook de achterlichten kregen een nieuw binnenwerk. Achter de portieren zien we een ‘i-VTEC DOHC’ sticker zitten, woorden die bij iedere Honda-liefhebber warme gevoelens losmaken.

Over wijzigingen aan de voorkant laat Honda zich nog niet uit. In de komende weken zullen meer “details en technische wijzigingen” wereldkundig gemaakt worden, maar de onthulling is al op de grootste tuningshow van de VS: SEMA in Las Vegas. Vanaf 5 november weten we dus meer over de coupé-die-niet-komt.

bron

Honda, breng de nieuwe Civic Coupé naar Nederland.

Recent Content