GELEKT: HYUNDAI I30 N KRIJGT 275 PK


Hyundai houdt dezer dagen haar dealersessies waarop aan de verkopers wordt getoond wat er de komende jaren zal aankomen. Niet alleen die dealers zijn daar blij mee, wij ook. GELEKT: HYUNDAI I30 N KRIJGT 275 PK.

Want de data van de Hyundai i30 N lekten het internet op vanuit die afgesloten dealerpresentaties. In de gelekte data is te zien dat Hyundai 2 vermogensversies voorziet voor de i30 N. De 250 pk zijn er voor de liefhebbers, 275 pk is er voor de diehards die het performance package kiezen. N-packs zorgen voor de esthetische verfraaiing van het exterieur. Binnenin worden de zetels aangepast en komt er ook een nieuw stuurwiel piepen.

Verder worden de wagens uitgerust met E-LSD. Geen hallucinanten middelen, wel Hyundais benaming van het elektronisch gestuurde sperdifferentieel. Standaard worden de N-versies uitgerust met een manuele zesversnellingsbak, vanaf 2019 komt er ook een DCT-automaat met dubbele koppeling in het aanbod.

Hyundai plant de introductie van de i30 N voor het einde van dit jaar. Begin dus maar al te sparen voor je volgende kerstcadeau.

bron: autofans.be

GELEKT: HYUNDAI I30 N KRIJGT 275 PK.

Recent Content