FORD TOONT TEASER VAN HUN ELEKTRISCHE SUV


Het was al even bekend dat Ford bezig was met de ontwikkeling van een volledig elektrische SUV. Zo nu en dan druppelt er nog wel eens wat informatie binnen. Vandaag heeft Ford echter zelf een teaser geplaatst. Hier zijn duidelijk de eerste contouren te zien van de nieuwe SUV. Het nieuwe model is in alle opzichten anders dan wat wij nu gewend zijn van Ford. FORD TOONT TEASER VAN HUN ELEKTRISCHE SUV.

ONTHULLING

Het is niet ongebruikelijk dat een autofabrikant ruimschoots voor lancering enkele teasers toont. Het is eerder een gouden regel. Je kunt gerust stellen dat op deze manier het publiek warm wordt gemaakt voor een compleet nieuw product. Deze elektrische Ford SUV is in dat opzicht een compleet nieuw product als je direct naar het lijnenspel kijkt. Dat maakt juist deze teaser zo interessant. Het mag duidelijk zijn dat de SUV uiteindelijk op 17 november onthult zal worden. Dit is ruim een week voordat de deuren van de Los Angeles International Auto Show geopend zullen worden. Op deze Amerikaanse autobeurs zal het model voor het eerst te bezichtigen zijn.

INVLOEDEN VAN DE FORD MUSTANG

Al eerder liet Ford weten dat deze nieuwe SUV sterke trekken zal hebben van de bestaande Mustang. In een andere teaser wordt dit nogmaals duidelijk gemaakt. In deze teaser zien wij namelijk de bekende steigerende Mustang. Je moet echter niet de illusie hebben dat het model qua motorvermogen overeen zal komen met de muslecar. Het zijn enkel de designelementen die ons zullen doen denken aan deze sportieve auto.

GELEKT BEELDMATERIAAL

Ongeveer gelijktijdig met de teaser zijn er afbeeldingen op internet gezet die meer details prijsgeven over het ontwerp van deze nog onbekende SUV. Veel berichten kun je echter in twijfel trekken, maar dit beeldmateriaal willen wij jullie toch niet onthouden. Het beeldmateriaal is afkomstig van het Instagram-account van ‘Allcarnews’. Zoals je duidelijk kunt zien hebben wij hier te maken met een vijfdeurs cross-over.

Qua ontwerp kunnen wij zeker enkele details terugvinden die wij kunnen plaatsen bij de Mustang. Zo is het front duidelijk herkenbaar als een ‘Mustang-neus’. Toch moeten wij hier wel de opmerking plaatsen dat het dan wel om een neus gaat van de vorige generatie Mustang. De achterlichten doen ons echter wel direct weer denken aan de huidige generatie Mustang musclecars. Als je het gelekte beeldmateriaal vergelijkt met de teaser komt het ontwerp wel overeen. Wij kunnen dus zomaar al deze SUV goed in beeld hebben staan.

De nieuwe elektrische SUV van Ford zal dus op 17 november gepresenteerd worden. Hierna zal het model pas eind 2020 werkelijk in de showrooms terug te vinden zijn. Voordat je hem dus in Nederland ziet rijden zijn wij makkelijk een jaar verder. Voor nu doen wij het dan nog even met de afbeeldingen die op het internet zijn verspreid.

Er zijn screenshots opgedoken van de nieuwe Mustang EV

Bron: elektrischeauto.nl

FORD TOONT TEASER VAN HUN ELEKTRISCHE SUV.

Recent Content