Ford rust Fiesta 1.0 EcoBoost uit met automaat


Ford gaat de Fiesta 1.0 EcoBoost nu ook leveren met de PowerShift automatische transmissie. Dit betekent wellicht een belangrijke uitbreiding voor de Fiesta want niet veel modellen in het B-segment zijn leverbaar met een compacte motor in combinatie met een automaat. Ford rust Fiesta 1.0 EcoBoost uit met automaat.

De 100 pk sterke variant van de 1.0 EcoBoost zal ook met PowerShift automaat vallen in de 20% bijtellingscategorie, een sterke troef voor de zakelijke rijder. De CO2-uitstoot komt uit op 114 gram per kilometer en het gemiddelde verbruik bedraagt 4.9 liter per 100 kilometer. Ook met de automaat legt de Fiesta keurige prestaties op het asfalt: een top van 180 km/u en een sprint van 0-100 km/u in 10.8 seconden.

De Fiesta 1.0 EcoBoost PowerShift is in Nederland leverbaar als 5-deurs Titanium. Deze uitvoering is onder meer voorzien van airconditioning, een audiosysteem met radio/CD/MP3/AUX/USB en zes speakers, elektrisch bedienbare voorportierramen, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels, Ford EasyFuel en EcoMode. De 5-deurs Ford Fiesta 1.0 EcoBoost PowerShift Titanium is per direct leverbaar bij de Nederlandse Ford-dealers en heeft een vanafprijs van €19.170,-.

 

Ford rust Fiesta 1.0 EcoBoost uit met automaat.

Recent Content